HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

UPDATE: Ierse Avond na FCR – Hoek op zaterdag 31 maart

Zaterdag staat de Irish After op het programma. Na FCR – Hoek gaat het dak eraf met een gezellige feestavond. Door een blessure aan de stembanden heeft Lets Folk de hulp ingeroepen van Café de Melkboer. Twee voor de prijs van een dus, waarbij Ierse muziek wordt afgewisseld met andere genres. Een goed alternatief!

Het Rad van Avontuur draait op volle toeren en zorgt ervoor dat je het Paasweekend op de allerbeste manier gaat doorkomen. Boodschappentassen, paashazen, bierpakketten en weet ik wat nog meer zal worden weggegeven. En zoals spreekstalmeester Dijkhuizen altijd zegt: een uuurooo een lootje! Zacht prijsje dus!

Ben jij erbij aanstaande zaterdag? Eindelijk weer een bandje in de kantine! #WIJZIJNFCR

  1. ———–

 

Zaterdag 31 maart vrij houden in de agenda! We gaan doen wat we al een hele tijd willen doen: We organiseren een Irish After met een band in de kantine! De derde helft gaat er weer eentje worden voor in de boeken. De folkband Lets Folk gaat de pannen van het dak spelen en natuurlijk organiseren we daar allemaal leuke festiviteiten omheen. Het Rad van Avontuur draait op volle toeren en natuurlijk zijn er allerlei Ierse activiteiten tijdens de festiviteiten.

Direct na FC Rijnvogels – Hoek zal het spektakel losbarsten. Dus eerst ons vlaggenschip supporten naar de overwinning en daarna is het groot feest! Zorg dat je erbij bent! #WIJZIJNFCR

28/03/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media