HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Hoofd Jeugd Opleidingen Frank van Boekel tekent bij!

Ook in deze moeilijke tijden waarin het Corona virus ons leven bepaalt, wordt er bij FC Rijnvogels achter de schermen hard door gewerkt.

 

HJO
Frank van Boekel is vorig seizoen begonnen als Hoofd Jeugd Opleidingen bij FC Rijnvogels en zal dit ook volgend seizoen blijven doen! Frank is volgend seizoen de persoon die verantwoordelijk is voor de teamindeling, contactpersoon ouders/ leiders/ nieuwe leden. Ook kunnen de trainers en begeleiders bij Frank terecht voor de materialen en is Frank tevens verantwoordelijk voor het aanstellen van de trainers.

 

Technische beleid
Omdat Frank dit jaar minder tijd te besteden heeft als gevolg van een nieuwe drukke baan zijn we bij FC Rijnvogels nog op zoek naar iemand die het technische gedeelte op zich wil nemen. Heb je interesse of wil je hier wat meer over weten, neem dan contact op met Kim Feelders (jeugdbestuur) middels 06 22517179

 

Jeugdtrainers
Voor het volgende seizoen zijn al veel trainers bekend. We zijn echter nog steeds op zoek naar mensen (m/v) die graag een team bij de hand willen nemen óf die hierin een trainer willen assisteren. Er zal een opleiding “jeugdtrainer” worden gegeven, georganiseerd door de HJO’s van de bollenstreekclubs. Meedoen hieraan is een unieke gelegenheid om de fijne kneepjes van het vak te leren, maar is niet verplicht. Training geven is erg leuk, maar met z’n tweeën is het nog veel leuker! Interesse? Geef Kim Feelders even een belletje 06 22517179.

 

Namens het Jeugdbestuur

22/04/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media