HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Het Oudejaarstoernooi staat weer voor de deur! – INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

Vorig jaar was de eerste editie van het Oudejaarstoernooi op De Kooltuin, destijds georganiseerd om het kalenderjaar 2018 op gepaste wijze af te sluiten. Liefst twaalf teams hadden zich ingeschreven voor  het 7×7 toernooi. Het werd een daverend succes. Alle teams kregen een consumptiebon per speler voor een warm bakje snert, een kannetje bier/wijn/limonade en een overheerlijke oliebol. Overdag klonken de feestelijke tonen al over het overdekte en verwarmde terras.  Na het toernooi was de 3e helft een prachtig feest met een bomvolle kantine en live muziek in de vorm van zanger en DJ. Een heerlijke dag.

 

Zaterdag 28 december aanstaande is het weer zover. Het Oudejaarstoernooi 2019 heeft hetzelfde concept alleen dan nog beter en nog gezelliger. Het wordt een top dag en aan alles is gedacht. We hebben weer uit alle lagen van de vereniging aanmeldingen ontvangen en het toernooi wordt een stuk groter dan vorig jaar. Uiteraard wordt de 3e helft ook weer een fantastisch feest, wat ons betreft de gezelligste van dit jaar! Een mooier afsluiting is er niet. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om te komen voetballen of een feestje met ons te komen vieren.

 

OPGEVEN KAN NOG TOT EN MET ZATERDAG 21 DECEMBER!!

 

Formeer een team van minimaal 7 spelers (een paar wissels is wel handig) van spelers ouder dan 16 jaar. Opgeven kan via familiedagenfcr@gmail.com. Het inschrijfgeld is weer €50, maar daarvoor word je goed in de watten gelegd.

 

De ideale manier om het jaar 2019 sportief en feestelijk af te sluiten. Jij moet erbij zijn!

#WIJZIJNFCR

 

20/12/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media