HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | Herstructurering jeugdafdeling

In de afgelopen maanden hebben we jullie al geïnformeerd over de herstructurering van onze jeugdafdeling. Achter de schermen is hard gewerkt aan het opzetten van het jeugdbeleidsplan en het bij elkaar brengen van een groep mensen die met elkaar de jeugdafdeling in hun kracht gaat zetten. We hebben afscheid genomen van het begrip Jeugdbestuur en hebben de aansturing van de jeugdafdeling neergelegd bij het Hoofd Jeugdopleiding (HJO) en de technische jeugdcoördinatoren (TJC). Dit zijn:

Hoofd Jeugdopleiding Frank van Boekel
Meisjes/dames Albert van de Berg/Philip van den Eijkel
JO17/JO19 Frank van Boekel
JO13/JO15 Roy Mulder
JO11 Huub Remmerswaal
JO07/08/09 Ben Rotteveel & Wilma Plokker
Selectieteams Dennis Grundeken
Voetbalschool Philip van den Eijkel

Als HJO blijft Frank eindverantwoordelijk voor alle voetbaltechnische zaken voor de jeugd. Hij werkt hierin samen met Roy Mulder, die per 1 oktober is toegetreden tot het bestuur voor de Jeugdafdeling. De coördinatoren zullen voor de ouders het aanspreekpunt gaan vormen voor alle vragen die er zijn over de voortgang, ontwikkeling en teamindeling van de kinderen. We hopen op deze wijze het bespreken van dit soort zaken laagdrempeliger en bovenal gestructureerde te laten verlopen. Het doel is om zowel ouders als kinderen een luisterend oor te bieden en gezamenlijk tot een oplossing of een antwoord te komen.

Naast deze structuurwijziging hebben we ook een aantal leuke nieuwe ontwikkelingen binnen de jeugdafdeling. Zo wordt er maandelijks een “pupil van de maand” gekozen. Elke speler kan deze titel verdienen, onafhankelijk van niveau of elftal. Aan deze titel hang bovendien ook nog een gratis knipbeurt bij KC Barbershop vast.
Zoals jullie misschien gelezen hebben zijn we deze maand gestart met de voetbalschool, een initiatief om alle jeugdleden naast de reguliere training op eigen niveau extra technieklessen te laten volgen.

Al met al mooie, positieve ontwikkelingen die er hopelijk voor zorgen dat de jeugdleden onvoorwaardelijk voor FC Rijnvogels blijven kiezen. Wij kiezen namelijk onvoorwaardelijk voor onze jeugd!

11/10/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media