HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

HEREN 1 | Zaterdag eerste oefenwedstrijd voor ons vlaggenschip

Na het voorwerk in de maanden juni en juli weet de voetballiefhebber dat er in de maand augustus naar het echte werk toegeleefd wordt. Al het voorwerk moet er uiteindelijk voor zorgen dat de manschappen van trainer Thomas Duivenvoorden op zaterdag 28 augustus om 14.30 uur op de eigen Kooltuin tegen Achilles ’29 helemaal klaar zijn voor een nieuw avontuur in de Hoofdklasse. Na in de maand juli goede oefenbeurten te hebben afgewerkt tegen 2e Divisionisten VV Katwijk en Excelsior Maassluis staat aanstaande zaterdag VV Noordwijk aan de aftrap.

Voor de wit-roden van één badplaats verderop wordt het alweer de vierde oefenwedstrijd van de voorbereiding. De ploeg van trainer Kees Zethof oefende eerder deze zomer tegen SC Feyenoord (3-1 winst), de Koninklijke HFC (4-1 verlies) en afgelopen zaterdag tegen Jong Sparta Rotterdam (1-1 gelijkspel). De motor draait bij VV Noordwijk dus al op wat hogere toeren dan op De Kooltuin. Wat niet gek is want de 2e Divisie, wat inmiddels omgedoopt is tot de Jack’s League, gaat over twee weken al van start.

Iedereen is aanstaande van harte welkom op ons Sportpark De Kooltuin, waar ook nu de geldende COVID-19 maatregelen gelden. Dit betekent dat langs de lijn de 1,5 meter regel gehandhaafd dient te worden. We rekenen uw komst!

 

05/08/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media