HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

HEREN 1 | Mooie geste vlaggenschip richting supporters

Samen zijn we één FC Rijnvogels, spelersgroep doet duit in het zakje

Naast de fantastische resultaten die de ploeg van Thomas Duivenvoorden op dit moment neerzet is ook de wisselwerking tussen de spelersgroep en de supporters dit seizoen van een geweldig niveau. De groep trouwe volgers wordt steeds groter, bij de doelpunten worden de supporters betrokken en de overwinningen worden na afloop samen gevierd.

Thuisgekomen van de wedstrijd CVV Jodan Boys – FC Rijnvogels overhandigden de spelersgroep en staf een kaart met een forse bijdrage voor de Evenementencommissie als bedankje voor de steun voor-, tijdens- en na de wedstrijden. Samen hebben we gezorgd voor een uitstekende seizoensstart. Het was de kers op de taart van een mooie zaterdag, want de topper in Gouda werd ook nog eens met 0-1 gewonnen.

Het is geweldig om onderdeel te zijn van een vereniging waarin de familiebanden sterk zijn. Wekelijks voelt iedereen die deel uit maakt van FC Rijnvogels dat we groeien als vereniging en daar is dit maar weer een voorbeeld van. Samen zijn we FCR, geen eilanden maar één front en daar blijven we met zijn allen aan bouwen! De toekomst ziet er rooskleurig uit!

13/10/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media