HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

HEREN 1 | Excelsior Maassluis komt dinsdagavond naar De Kooltuin

Oefenprogramma gaat verder met een volgende 2e Divisionist

De voorbereiding is nu echt begonnen voor FC Rijnvogels. Na flink wat trainingen was afgelopen donderdagavond sportpark De Krom het decor voor de eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2021/2022. Het werd een onderhoudend treffen tussen buurman VV Katwijk en ons vlaggenschip. Trainer Thomas Duivenvoorden kon in beide helften zo goed als twee complementaire elftallen opstellen en zijn ogen eens goed de kost doen. Na een vrij vroege 2-0 achterstand toonde zijn ploeg veerkracht en kwam niet geheel onterecht weer op gelijke hoogte door goals van de teruggekeerde Reno van Heiningen en een penalty van Dennis Bakker. Halverwege het tweede bedrijf gingen de gastheren er alsnog met de winst ervandoor, ondanks de kleine teleurstelling was het een hele mooie start van de oefencampagne.

Aanstaande dinsdagavond is De Kooltuin na een klein jaar weer de gastheer van een wedstrijd van ons vlaggenschip. De club hunkert net zoals heel Nederland naar de eerste omwentelingen van de bal. Het wordt weer een flinke test. De tricolores van Excelsior Maassluis, ook uitkomend in de 2e Divisie, zullen naar Katwijk aan den Rijn komen. De ploeg van trainer Dogan Corneille mag voor komend seizoen gezien worden als gedegen outsider op het hoogste amateurniveau van Nederland. Afgelopen zaterdag zou Excelsior Maassluis spelen tegen Keuken Kampioen Divisionist Excelsior Rotterdam. Maar door een COVID-besmetting kon de wedstrijd niet door gaan.

De aftrap op sportpark De Kooltuin is dinsdagavond om 20.00 uur. Met de op dit moment geldende maatregelen in ons land in het achterhoofd rekenen we op een ieders komst en steun voor ons vlaggenschip.

Dinsdag 13 juli
20.00 uur | FC Rijnvogels – Excelsior Maassluis
Sportpark De Kooltuin

 

11/07/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media