HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

GROTE CLUBACTIE | Winnaars en eindbedrag zijn bekend!

Wat was het spannend en wat zijn we trots op onze jeugdleden! Er is ontzettend hard gewerkt om zoveel mogelijk loten te verkopen voor De Grote Club Actie. Fantastisch dat we dit met elkaar hebben kunnen bereiken. Uiteindelijk heeft FC Rijnvogels een cheque ontvangen van liefst €2862,24 en daar zijn we ontzettend blij mee!

Vanaf donderdag 9 december om 09.00 uur is het mogelijk om te zien of jouw lot in de prijzen is gevallen. Via de Grote Club Actie Lotchecker is dit mogelijk, hopelijk zijn er ook nog mooie prijzen gewonnen binnen de Rijnvogels familie.

Teamuitje en topverkopers
Na een spannende eindsprint was het verschil tussen de MO15-1 en de JO11-1 zo klein dat we besloten hebben dat er niet één, maar twee teamuitjes gewonnen zijn. De topverkopers worden ook geleverd uit deze teams. Chris de Bakker (JO11-1) en Mariel Kralt (MO15-1) hebben de meeste loten verkocht. Zij krijgen nog een mooi cadeau en mogen daarnaast ook het uitje uitkiezen voor hun team.

We bedanken iedereen die hard heeft gewerkt om zoveel mogelijk loten te verkopen en feliciteren de winnaars met hun mooie prijs! Succes morgen bij het checken van de loten, we hopen op veel geluksvogels!

08/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media