HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

GROTE CLUBACTIE | De laatste week om je loten in huis te halen!

De kinderen van onze jeugdafdeling zijn super goed bezig om zoveel mogelijk loten voor De Grote Clubactie te verkopen. Daar zijn we heel trots op. We zitten alweer in de laatste week dat er loten verkocht kunnen worden van de papieren boekjes. De online loten kunnen nog verkocht worden tot woensdag 8 december. Een dag later, op donderdag 8 december, is de trekken van de loterij.

Natuurlijk looft FC Rijnvogels ook leuke prijzen uit voor hun topverkopers. Voor het teamuitje staat de MO15-1 op dit moment aan kop, kort gevolgd door de JO11-1 en op een gedeelde derde plaats staan de JO8-3 en de JO11-3. Super spannend dus! Bij het individuele klassement staat Chris de Bakker uit de JO11-1 op dit moment bovenaan, net daaronder staan op een gedeelde tweede plaats Kenji Rijnsburger (JO15-1) en Mariel Kralt (MO15-1). Ook de derde stek wordt gedeeld door Mees van Dijk (JO11-3) en Isabel Kerpershoek (MO15-1).

Eén opdracht dus nog voor de laatste week: doe je best om nog zoveel mogelijk loten te verkopen. Wil je nog kans maken op een leuk teamuitje of een cadeau voor de beste verkoper, ga er dan nog één keer helemaal voor!

Ben je per ongeluk je online code kwijt? Dan kan er een mail gestuurd worden naar jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl

Wil je online loten kopen? Dan kan dat door op onderstaande link te drukken!
KLIK HIER OM ONLINE LOTEN TE KOPEN VOOR FC RIJNVOGELS

 

23/11/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media