HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Goed nieuws vanaf de nieuwjaarsreceptie!

Maar liefst drie spelers tekenen bij aan het begin van het nieuwe jaar. Wouter Soomer, Romano van der Stoep en Mitchell Theuns.

Wouter Soomer moet geduldig zijn dit seizoen en is dat ook. Het tekent wel zijn karakter dat hij nog een jaar bijtekent. Door een blessure aan het begin van het seizoen viel hij buiten de basis-elf. Het is wachten op de kansen die gaan komen. De TC heeft overduidelijk vertrouwen in de 22 jarige Wouter. Het gaat Wouter zijn derde seizoen worden op de Kooltuin.

Romano van der Stoep kwam begin dit seizoen over van Sparta Rotterdam. En ook hij heeft er voor gekozen om langer op de Kooltuin te verblijven. Naast het voetballen in Heren 1 is hij ook de gedreven trainer van JO17-1. Romano heeft dit seizoen laten zien te beschikken over genoeg technische bagage en spelinzicht. We hopen daar de rest van dit en het volgende seizoen te mogen genieten.

Mitchell Theuns kwam ook begin dit seizoen over, van AFC (Amsterdam). In de voorbereiding gaf hij zijn visitekaartje af en een basisplek leek in het verschiet te liggen. Een virusontsteking in zijn knie hield hem echter een aantal maanden aan de kant. Nu is hij op de weg terug. De TC heeft genoeg vertrouwen in hem om bij te laten tekenen. Mitchell is een jonge jongen met de juiste mentaliteit. We verwachten nog veel plezier aan hem te zullen gaan beleven.

Alle drie van harte gefeliciteerd.

03/01/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media