HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Gezellige derde helft met Miel on Tour!

Aanstaande zaterdag is de allerlaatste thuiswedstrijd van Heren 1 van dit seizoen. Op onze vertrouwde Kooltuin speelt het om 14.30 uur tegen Smitshoek. We roepen iedereen nog eenmaal op om ons vlaggenschip aan te komen moedigen. We willen er een speciale middag van maken zoals we dat altijd doen bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid dat Vrouwen 1, bij een overwinning en wat hulp van andere velden, de titel in de hoofdklasse op mag gaan eisen. Oftewel: tijd voor een gezellige derde helft met Miel On Tour! 


Miel On Tour is een gedreven Rotterdamse solo artiest en gitarist die een intens optreden zal gaan verzorgen. In 2012 studeerde Miel af aan de Rotterdamse Popacademie. Met vele jaren ervaring op diverse podia en festivals laat deze jonge muzikant met z’n geweldige repertoire (pop en rock) en fantastische gitaarspel het dak van De Kooltuin eraf knallen. Rock ‘n Roll is nog springlevend, dat gaat Miel aanstaande zaterdag bewijzen. 


We rekenen op een volle Kooltuin. Nog een keer met z’n allen ons vlaggenschip aanmoedigen en daarna een groot feest bouwen tijdens de derde helft. Hier moet je bij zijn! 

09/05/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media