HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Geef je op voor de BBQ voor de hele vereniging!

De aanmeldingen voor de Familiedagen 2017 lopen als er een trein. Het is altijd een feest om te zien hoe enthousiast onze leden zijn als het gaat om de slotweek van het seizoen. Het is als evenementencommissie dan ook geweldig om deze week te organiseren. Zo hebben we elk jaar wat nieuwe evenementen, maar ook de vaste onderdelen mogen natuurlijk niet ontbreken.

Eén van die onderdelen is de BBQ. Iedereen is hierbij van harte welkom en het is één van de leukste momenten om samen met je elftal, commissie of vriendengroep het seizoen leuk af te sluiten en het eerste weekend van de Familiedagen 2017 feestelijk te beleven. Natuurlijk zorgen wij voor de perfecte omstandigheden. Alles wat bij een BBQ nodig is verzorgen wij. Tijdens de BBQ staat er een DJ die de sfeer uiteraard naadloos aanvoelt en na het eten de avond omtovert in één groot feest!

De kinderen t/m 16 jaar betalen 6,50 euro per persoon. Boven de 16 jaar is 10 euro per persoon. Organisatie technisch is het handig om zoveel mogelijk per team, commissie of als vriendengroep op te geven. Het is van belang dat alle namen worden doorgegeven met daarachter of het om jeugd of volwassenen (boven de 16 jaar) gaat. Na de aanmeldingsmail volgen de betalingsgegevens. Je aanmelding is pas bevestigd wanneer het geld op de rekening staan. De mail kan verstuurd worden naar familiedagenfcr@gmail.com!

Check hier de rest van het programma van de Familiedagen 2017! 

Vriendelijke groet,

De Familiedagencommissie

 

11/04/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media