HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

iedere donderdag van 18:15 tot 19:15 Fysiotherapie inloop avond!

 

 

Blessure?

Vanaf 10-11 start PMC Katwijk–Rijnburg een inloopspreekuur op locatie. De fysiotherapeuten van PMC Katwijk-Rijnsburg zijn beschikbaar voor alle leden van FC Rijnvogels. Heb je een blessure, loop er niet mee door maar vraag om een deskundig advies aan de fysiotherapeut van PMC Katwijk-Rijnsburg. Des te sneller ben je weer in staat om te voetballen!

 

Inloopspreekuur op de club!

Vanaf donderdag 10-11, zal op iedere donderdag van 18:15 tot 19:15 in het krachthonk naast kleedkamer 1,  Bas Heemskerk, fysiotherapeut van het Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg, op de club aanwezig zijn.

Dit is een inloopspreekuur waarvoor ‘geen afspraak’ gemaakt hoeft te worden en waar ‘geen kosten’ aan verbonden zijn. Tijdens dit inloopspreekuur wordt een korte screening gemaakt om te kijken of er gespeeld of getraind mag worden met de blessure en of er eventueel verder fysiotherapeutische behandeling noodzakelijk is.

 

Houdt er rekening mee dat eventuele vervolg behandelingen worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar volgens de daarvoor geldende regels. Informatie hierover kunt u krijgen bij onze balie via telefoonnummer: 071-4074384.

 

Zie ook de website www.pmckatwijk.nl onder het kopje ‘informatie’.

 

28/11/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media