HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Dankwoord: Frizz feest een groot succes!

Afgelopen vrijdagavond was het eerste Frizz feest voor onze jeugdleden van 12 t/m 17 jaar in onze kantine op De Kooltuin. De kantine was omgetoverd tot een mooie feestlocatie waarbij de hulp en sponsoring van K&L Sound van grote waarde was. Meer dan honderd kinderen hadden een kaartje bemachtigd en het was super gezellig.

Zoals een Frizz feest hoort te zijn werd bij alle kinderen een alcoholtest afgenomen voordat ze naar binnen mochten. Frizz betekent zonder alchol, drugs en niet roken. Een mooie formulier die perfect bij een sportvereniging past. Binnengekomen gingen alle teams, vrienden en vriendinnen met elkaar op de foto. Tevens werd er uit gemaakt wie de karaoke topper van de club was en ook waren er prijzen te verdienen bij de bibberspiraal. Het werd een top avond waarbij de dansvloer tot klokslag 23.00 uur bijzonder druk bezet was. Het dak ging eraf!

De organisatie wil iedereen bedanken die een rol heeft gespeeld bij het organiseren en mede mogelijk maken van dit fantastische feest. In het bijzonder sponsor K&L Sound die een echte feestlocatie van de kantine heeft gemaakt. En als laatste natuurlijk de kinderen die er voor hebben gezorgd dat er een super gezellige en geslaagde avond van hebben gemaakt.

Evenementencommissie FC Rijnvogels

Klik hier voor de foto’s van Louise Sloos: Frizz Party FCR 
Klik hier voor de foto’s van Wim Ros: FC Rijnvogels Frizz Party 2016

 

 

06/11/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media