HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Haal je kaarten voor de Hut van Holland!

Update:
De feestavond komt dichterbij en dus moet je zorgen dat je de laatste kaartjes te pakken krijgt! Donderdag 2 maart vanaf 20.00 uur in de kantine is het volgende verkoopmoment. Zaterdagochtend en zaterdagmiddag zijn er ook kaartjes te koop. Wil je op een ander moment kaarten? Neem dan contact op met Philip van den Eijkel, Jan Schaap, Niels van der Plas of Jaap Plokker!

——————-

Riemen vast en laat je meesleuren in het feestgedruis! De eerste feestavond van 2017 krijgt een Nederlands tintje met onder andere optredens van de meeste geboekte Nederlandse feestzanger Alex en The Partybrothers. Het foute uur staat natuurlijk ook op de planning en dat luidden we op luidieke wijze in! De Nederlandse artiest staat dus centraal. Niet persé Nederlandstalig, maar wel alles uit ons eigen kikkerlandje!

De dresscode is dit jaar: ‘dress like your hero!’. Kom dus als je held. Oftewel: de hele kantine wordt een bonte verzameling van ludiek uitgedoste feestgangers die het dak eraf laten vliegen.

Donderdagavond 9 februari vanaf 20.00 uur start in de kantine de kaartverkoop voor de feestavond. Daarna wordt via de website en facebook telkens de nieuwe verkoopdagen doorgegeven. Wees er snel bij want op is op, je hebt gegarandeerd een topavond!

de hut van holland

 

 

01/03/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media