HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FC Rijnvogels op bezoek bij Capelle

FC Rijnvogels op bezoek bij Capelle

 

Hoe gaan de vogels zich aanstaande zaterdag manifesteren na drie wedstrijden waaruit slechts één mager puntje werd geoogst? Het optreden in de eerste helft tijdens het verloren duel tegen Jong FC Den Bosch biedt in ieder geval perspectief voor de komende uitbeurt in en tegen Capelle. De Capellenaren die vorig seizoen degradeerden beleven tot op heden een moeilijke voetbaljaargang en bivakkeren in de gevarenzone.

De Rijnvogels die drie weken geleden nog omhoog mochten kijken na een mooie serie, moeten nu vanuit de ooghoeken voorzichtig omlaag blikken want het gat met de onderste vier waartoe ook Capelle behoort, wordt langzamerhand kleiner. De enige ervaring die de Katwijkers in competitieverband op sportpark ’t Slot hebben was een minder prettige want een 2-0 voorsprong werd weggeven en er werd met 3-2 verloren.

Een aantal jaren geleden streed het in de nacompetitie tegen RVVH om promotie naar de Hoofdklasse op hetzelfde sportpark. Ook hier werd een 1-0 voorsprong verspeeld en met 2-1 verloren. De Capelse bodem is dus voor de vogels tot op heden onvruchtbaar gebleken. Tijd dus om hier aanstaande zaterdag verandering in aan te brengen en nu wel te gaan oogsten. De wedstrijd begint om 14.00 uur i.p.v. 14.30 uur.

29/11/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media