HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FC Rijnvogels oefent bij en tegen FC Boshuizen

Zaterdag 11 januari speelt FC Rijnvogels de eerste wedstrijd van 2020. Op Hollandse bodem dan wel te verstaan. Afgelopen week namelijk was de selectie op trainingskamp in het Portugese Albufeira alwaar zij meestreden om de Copa Sul Portugal (voormalige Algarve Cup).

Copa Sul Portugal
Op 2 januari vertrok de selectie naar het heerlijke Albufeira. Daar werd zaterdag gestreden om de cup met de grote oren: de Copa Sul Portugal. IN een drieluik met Oranje Wit en DVS’33 Ermelo werden er twee wedstrijden van 3 kwartier gespeeld. Allereerst werd er afgetrapt tegen derde divisionist DVS’33 Ermelo. Nadat Romano vd Stoep de score had geopend wisten de geel-zwarten toch nog de gelijkmaker te produceren. En even leek het erop dat zij er nog met de volle winst vandoor gingen toen de bal op de stip ging. Goalie Arie van der Niet wist de strafschop echter te stoppen en werd zodoende de held van de wedstrijd. Eindstand 1-1


Aangezien DVS’33 Ermelo en eersteklasser Oranje Wit hun onderlinge wedstrijd ook gelijkspeelden (2-2), zou de laatste wedstrijd de beslissing brengen. FCR ging stormachtig van start en binnen no-time stond de stand op 3-0 voor de onzen. Luuk Slegt, een eigen goal en Max van Steen waren de schutters. Uiteindelijk maakte Jan de Bruin er met een mooie vrije trap nog 4-0 van wat én de winst in deze partij betekende én de toernooiwinst!

Met deze wedstrijden en de trainingen in het zonnige Portugal moet de selectie weer klaar zijn voor de tweede seizoenshelft. Deze begint volgende week voor de equipe van Simons met een uitwedstrijd tegen Spijkenisse. Aanstaande zaterdag 11 januari oefenen De Vogels nog tegen eersteklasser FC Boshuizen. De Leidenaren staan op een mooie tweede plek en lijken op voorhand dus een geduchte tegenstander voor de Katwijkers.
Aanvang wedstrijd 14.30 uur, sportpark Boshuizerkade.

09/01/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media