HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VACATURE | Hoofdtrain(st)er FC Rijnvogels Vrouwen 1 seizoen 2024 2025

Vrouwen 1 komt uit in de Topklasse van het vrouwenvoetbal. Er wordt getraind op dinsdag en donderdag en in de voorbereiding en winterstop ook op maandag.
De huidige selectie bestaat uit een mix van jonge en ervaren spelers. Wij zoeken een enthousiaste trainer die de passie heeft om spelers en het team verder te ontwikkelen

De train(st)er die we zoeken past in het volgende profiel, jij bent:

· duidelijk in je communicatie richting de spelers en staf

· in staat om goed samen te werken met de staf van zowel het 1e als het 2e elftal, als ook de Technische Commissie en bestuur.

· betrokken bij maatschappelijke activiteiten van de vereniging en draagt (via de media) bij aan positieve uitstraling van de club.

· minimaal in het bezit van een TC2/UEFA B (met bijbehorende licentie) met de nodige ervaring als hoofdtrainer van een prestatief elftal.

· een gedreven en sociale voetbaltrainer met de vaardigheid om spelers technisch, tactisch en mentaal sterker te maken (zowel individueel en als team).

· resultaatgericht waarbij het belangrijk is om het plezier niet uit het oog te verliezen en beschikt over een visie op voetbaltechnisch en -tactisch gebied en weet deze te matchen met het beleidsplan van FC Rijnvogels.

Sluit bovenstaand profiel aan op jouw capaciteiten en ambities en ben je enthousiast om met FC Rijnvogels mooie stappen te maken, stuur dan je (voetbal)CV met motivatie naar dames@fcrijnvogels.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Jan Ram 06 24354418

16/01/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media