HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Aanstaande vrijdag is de Frizz Party! (update!)

Nog een paar nachtjes slapen en dat is het zover. De Frizz Party bij FC Rijnvogels. Het is nog steeds mogelijk om aan kaarten te komen, maar dat het een drukke bedoeling wordt vrijdagavond is wel duidelijk! Alle kinderen tussen de twaalf en zeventien jaar zijn welkom op het feest. Het is mogelijk om je via je trainer op te geven. Een kaartje kost slechts drie euro.

Natuurlijk staat deze avond vol met leuke activiteiten. Tevens zijn er prijzen te verdienen. Zo is er een karaoke competitie en de snelste op de bibber spiraal wordt ook in het zonnetje gezet. Zoals gebruikelijk bij het Frizz Feest worden bij binnenkomst alle kinderen getest of ze geen alcohol tot zich hebben genomen. Frisdrank is bij de bar te koop voor slechts een eurootje.

Al meer dan honderd kinderen hebben een kaartje weten te bemachtigen. Zorg dat je erbij bent!

————————————

Op vrijdagavond 4 november vindt er in de kantine van FC Rijnvogels een Frizzparty plaats. De organisatie is druk in de weer om er een leuke avond van te maken.  Wij zouden het ontzettend leuk vinden als jullie met jullie hele team komen feesten, dansen en karaoken!

Maak er een gezellig team-uitje van! De entreekaarten kosten slechts € 3,-. De kaartjes zijn inmiddels te koop bij Olga Koopman!

Opgeven kan via je trainer!!!

Klik op de foto voor de info!!!

Feestelijke groet!
De Evenementen Commissie.

 

Hoofdsponsor van de Frizz Party is K&L Sound – music & events
fb_img_1475764517213

31/10/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media