HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FAMILIEDAGEN | Zeven vs. zeven toernooi

Beste Rijnvogels,

De mooiste week van het seizoen staat voor de deur en dat is iets om naar uit te kijken. Tijdens de familieweek wordt ook het 20-jarig jubileum van FC Rijnvogels groots gevierd. Van vrijdag 24 mei 2024 tot en met zaterdag 1 juni 2024 is het feest op De Kooltuin.

Op donderdag 30 mei 2024 en zaterdag 1 juni 2024 staat het jaarlijks terugkerende ‘zeven x zeven toernooi’ op het programma.
Samen met je vrienden, vriendinnen, commissie- of familieleden een gezellig partijtje voetballen. De wedstrijden zijn verdeeld over de donderdagavond en zaterdag tot uiterlijk 15.00 uur, zodat iedereen op tijd kan genieten van de muziek op het evenementenplein.

In verband met het record aan deelnemende teams van vorig seizoen, is het raadzaam om snel in te schrijven. Bij het toernooi zijn er twee klassen, waarin de teams op sterkte worden ingedeeld. Er kan ingeschreven worden voor de Topklasse of de Kelderklasse. De inschrijfkosten zijn €50- euro (jubileumprijs!) per team. Elk team krijgt hiervoor twee pitcherkaarten, met een keuze uit bier of wijn.

Zorg dus dat je snel een team samenstelt met een paar wissels, verzin een originele teamnaam, vermeld de gewenste klasse en schrijf je in via evenementen@fcrijnvogels.nl. Inschrijven kan vanaf per heden en is voor iedereen van 16 jaar of ouder.

Evenementencommissie – FC Rijnvogels

30/03/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media