HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Familiedagen vandaag | Kooltuin Culinair & veilingwedstrijden

Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover, Kooltuin Culinair staat op het punt van beginnen. Gisteren zijn er via social media al enkele foto’s geplaatst van het geheel nieuw opgebouwde plein en dat geeft al aan dat het een fantastische avond gaat worden. Met ruim 200 bezoekers is het nu al een doorslaand succes. Trek je vanavond je beste pak aan en laat je verwennen met alle lekkernijen die er voor een ieder klaar staan! 

Om 18.30 uur gaan de deuren vanavond open, waarna het spektakel om 19.00 uur gaat starten. Met je gekochte menukaart bij de hand kan je langs alle ondernemers gaan om je smaakpapillen aan het werk te zetten. Vergeet de menukaart dus niet

DE MENUKAARTEN ZIJN AAN DE DEUR NIET MEER TE KOOP. VOOR DE MENSEN DIE ACHTER HET NET HEBBEN GEVIST VERKOPEN WE LOSSE CONSUMPTIEBONNEN, DEZE KOSTEN €3,- PER STUK EN ZIJN OP HET TERREIN TE KOOP. 

De echte Bourgondiërs komen vanavond aan hun trekken met heerlijke lekkernijen. Naast overheerlijk eten valt er ook op muzikaal vlak een hoop te genieten. De band Stringman zorgt vanavond voor de muzikale klanken! 
Op de velden worden de veilingwedstrijden afgewerkt. In november zijn deze kavels verkocht. Zo speelt de Rabobank tegen Heren 2 en zullen de Veteranen 35+ de degens kruisen met Vrouwen 2. Deze wedstrijden worden gespeeld op veld 2 en veld 3. 

Donderdag 6 juni: Kooltuin Culinair & veilingwedstrijden 
18.00 uur: Kantine open
18.30 uur: Deuren open Kooltuin Culinair
19.00 uur: Start Kooltuin Culinair 
19.00 uur: Start veilingwedstrijden 
19.30 uur: Muziek met de band Stringman 
23.30 uur: Laatste ronde Kooltuin Culinair 
00.00 uur: Einde familiedagen dag 4

06/06/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media