HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FAMILIEDAGEN | Vanavond laatste verkoopmoment ABBA

Beste Rijnvogels,

In 2024 bestaat onze club 20 jaar. Zo’n jubileum laten we niet geruisloos aan ons voorbij gaan en daarom pakken wij tijdens de Familiedagen 2024 uit. Zoals eerder aangegeven komt de ABBA Tribute band richting de Kooltuin op vrijdag 31 mei 2024. Er staat ons een sfeervolle avond te wachten op het evenementenplein waarin we terug gaan richting de 70’s en 80’s.

Afgelopen zaterdag was er al een ware run op de toegangskaarten voor het evenement, waardoor 45% van alle beschikbare kaarten reeds verkocht zijn. Vanavond staat het laatste fysieke verkoopmoment van 20.00 uur – 22.00 uur op het programma in de kantine. De kaarten zijn in de fysieke verkoop te verkrijgen voor 12,50 euro per stuk.

Indien er hierna nog kaarten beschikbaar zijn, zullen de resterende kaarten in de digitale verkoop gaan voor 15,00 euro per stuk. De link voor de online ticketshop zal in de loop van vrijdag gepubliceerd worden. Zolang de voorraad strekt en op is op!

Dit evenement is voor 18 jaar en ouder en er kan alleen betaald worden door middel van PIN. Tot vanavond op de Kooltuin!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

21/03/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media