HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Familiedagen update! (eind april)

Weer even een update om iedereen nog enthousiaster te maken dan dat men al is. Het gaat fantastisch met de aanmeldingen voor de Familiedagen 2017. Het programma wordt steeds meer uitgebreid en ook kunnen we melden dat we een aantal sponsoren hebben gevonden die een aantal evenementen van hun bedrijfsnaam zullen voorzien.

Aanmelden kan via de mail!
Natuurlijk sommen we onderaan het programma nog een keertje op. Aanmelden kan via familiedagenfcr@gmail.com. Zorg dat de aanmelding zo volledig mogelijk is (naam, team, welk evenement etc.) zodat we de inschrijving snel kunnen verwerken en bevestigen.

Vrijwilligers
De Familiedagen 2017 is van iedereen en voor iedereen. Het valt of staat met de hulp van onze trouwe vrijwilligers. Een uurtje helpen is vaak al genoeg. Vooral bij de Survival Run zijn heel veel helpende handjes nodig. Ook op de slotdag zoeken we hulp. Hier komt binnenkort een oproep over op de website, maar kijk alvast of er een leeg plekje in de agenda te vinden is!

P&P Penaltybokaal
Ook dit jaar natuurlijk weer van de partij. De briefjes voor de voorrondes liggen inmiddels weer in de bakjes. Hier staat alle belangrijke informatie op en ook hoe laat de spelers die naar de finale gaan moeten schieten op de slotdag. Dit evenement wordt gesponsord door Rederij Parlevliet & Van der Plas.

Ouders tegen jeugdwedstrijden
De slotdag wordt traditiegetrouw afgetrapt met de ouders tegen jeugdwedstrijden. De jeugdtrainers hebben al goed gereageerd op het verzoek tot inschrijven. Inmiddels zijn er van de twintig plaatsen er nog elf vrij. De starttijden zijn: 09.00 uur (6 plaatsen vrij), 09.30 uur (4 plaatsen vrij), 10.30 uur (1 plaats vrij). De plekken om 10.00 uur zijn inmiddels vergeven.

De supportersvereniging bestaat dit seizoen 10 jaar
Al een decennia lang probeert SV Kooltuinstrijders op allerlei manieren het eerste elftal en andere teams binnen onze afdeling te ondersteunen. Een jubileum dus en dat willen we op zaterdag 3 juni vieren met de hele vereniging. We halen natuurlijk alles uit de kast. Tijdens de Familieweek organiseren we een superloterij met fantastische prijzen. Denk aan een tuinset steigerhout t.w.v. 300 euro, een hoge druk reiniger t.w.v. 200 euro, een compleet ingerichte partytent, diverse cadeau- en dinerbonnen van een heel aardig bedrag en nog veel meer! De loten zijn 5 euro en te koop vanaf vrijdag 26 mei tijdens de Voetbalquiz. Daarna organiseren we natuurlijk het Rad van Avontuur en nemen we afscheid van de spelers die Rijnvogels gaan verlaten. Daarnaast zijn er nog veel andere leuke dingen te doen op het evenementenplein. Natuurlijk is de grote eye catcher Het Muziekfeest met een fantastische line up. Met onder andere Het Feestteam en Sjonnie Rocka gaan we knallend het seizoen uit en ons jubileum vieren.

Het programma van de Familiedagen 2017 

Vrijdag 26 mei: De Voetbalquiz
Een complete voetbalreis (retourvlucht, hotelovernachting en wedstrijdkaarten) voor twee personen naar Liverpool FC winnen? Of liever een VIP diner bij ’t Wapen van Katwijk? Schrijf je dan in voor de Voetbalquiz. We zorgen ook nog voor een leuke spreker die de avond presenteert. De kosten per koppel bedragen 15 euro.

Zaterdag 27 mei: BBQ voor de hele vereniging
Tikken we de 200 aanmeldingen aan??

Wat is er mooier dan met je vriendengroep, commissie, elftal of je gezin  op feestelijke wijze het seizoen af te sluiten tijdens de BBQ. Dat was niet tegen dovemansoren gericht. We zitten al bijna op 175 aanmeldingen en het moet nog mei worden! Geweldig! Wij zorgen voor het eten en aansluitend maken we er een gezellige feestavond van met DJ. Jeugd t/m 16 betaald €6,50 en de rest €10.

Maandag 29 mei: Voetgolf onder leiding van Hein van Heek
De derde editie van het Voetgolf toernooi wordt de drukst bezochte tot nu toe. Onze hoofdtrainer heeft over het hele parcours 18 holes uitgezet die met zo min mogelijk balcontacten overbrugt moet worden. De winnaar krijgt aan het eind van de avond een leuke prijs. Met dik 50 aanmeldingen gaan we de goede kant op. Zowel voor de jeugd als voor volwassenen een aanrader!

Dinsdag 30 mei: Survival Run
Geen kattenpis deze avond. Het wordt bikkelen! Een parcours van ongeveer 4 kilometer is uitgestippeld over De Kooltuin waarbij kruipen, zwemmen, glijden, tijgeren, klimmen en rennen centraal staan. Mudmasters op ons eigen sportpark. Een mooi evenement voor koppels die tegen een stootje kunnen. We hebben drie categorieën: E- en F-pupillen (onder leiding van iemand ouder dan 18 jaar), oudere jeugd en volwassenen. Wie zet de snelste tijd neer? Gaaf om aan mee te doen!

Woensdag 31 mei: FIFA Toernooi (VOL!)
Binnen een paar dagen bommetje vol, er kunnen dus helaas geen kinderen meer bij. De kantine wordt omgetoverd tot voetbalarena en  gaan we uitmaken wie de beste FIFA 17 speler van onze club is. Wordt vet!

Woensdag 31 mei: Bingo Avond
Altijd gezellig en het breekt zo lekker de week om met een paar prijzen onder je arm naar huis te gaan. We spelen weer 10 rondes voor 10 euro en een grote kaart kost 25 euro. Uiteraard houden we in de pauze weer een loterij. De tap staat open, de koelkast ook en natuurlijk kunnen er weer bitterballen in overvloed gekocht worden. Altijd een super gezellige avond en je moet echt je best doen om zonder prijs naar huis te gaan.

Donderdag 1 juni: Het Veilingtoernooi
De echte Familiedagen die-hards kijken altijd handenwrijvend uit naar de donderdag in de Familieweek. Het Veilingtoernooi staat op het programma en nog belangrijker: de aansluitende feestavond staat ook weer op de rol. De wedstrijden die zijn gekocht tijdens de veiling worden in toernooivorm afgewerkt. Deelnemende teams zijn Adyta, Rabobank en Het Rijnvogels Gevoel en ook Heren 1, Heren 2, Vrouwen 1 en Vrouwen 2 zijn van de partij. Daarna knallen we het dak eraf op de feestavond met alle gevolgen van dien. Vrijdag vrij nemen is een must!

Vrijdag 2 juni: Klutstoernooi en het Verhees Notarissen 7 tegen 7 toernooi (7 tegen 7 zit vol!)
Voor de echte familiedagen beleving is het van belang om deel te nemen aan de voetbaltoernooi. Op vrijdagavond speel je twee of drie wedstrijd en op zaterdag ook twee of drie potjes. Daarna beginnen de kruisfinales en zullen de prijzen verdeeld worden. Liefst 18 teams hebben zich aangemeld voor het Verhees Notarissen 7  tegen 7 en daarmee zit het toernooi bommetje vol. Het Klutstoernooi vult zich ook rap met lekker veel aanmeldingen. Bijna zestig kids zullen twee prachtige dagen gaan beleven. Twijfel niet en geef je op! Ruimte zat nog! Het 7 tegen 7 toernooi wordt gesponsord door Verhees Notarissen.

Zaterdag 3 juni: De slotdag
Ouders tegen jeugdwedstrijden, de training van de mini’s en kabouters op het hoofdveld met de mama’s, de penaltybokaal en het vervolg van het Klutstoernooi en het Verhees Notarissen 7 tegen 7 toernooi. De bekende maar o zo leuke evenementen die onze slotdag maken tot wat het is. Een geweldig samenzijn voor jong en oud. Daarna organiseren we natuurlijk weer een fantastisch springkussenfestijn op veld 2 en als het lekker weer is zullen ook de waterattracties niet ontbreken. Zoals eerder vermeld bestaat SV Kooltuinstrijders 10 jaar en dat wordt luister bij gezet op het evenementenplein met onder andere Het Muziekfeest, de Superloterij en het Rad van Avontuur. Dit wil je niet missen!

Enthousiast?
Mooi zo, twijfel niet en geef je op voor de verschillende evenementen. Het wordt een geweldige week voor jong en oud waarin we weer laten zien waarom onze club zo speciaal en dierbaar voor ons is. Meld je aan via familiedagenfcr@gmail.com! #WIJZIJNFCR!

16/05/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media