HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FAMILIEDAGEN | Start kaartverkoop Kooltuin Culinair

Op donderdag 1 juni 2023 staat alweer de 3e editie van Kooltuin Culinair op het programma tijdens de familieweek van het seizoen 2022 – 2023. Na twee uitverkochte edities in 2022 en 2020 zijn de voorbereidingen in volle gang voor deze bourgondische én sfeervolle avond op het evenementenplein van sportpark de Kooltuin.

De diverse ondernemers zullen weer voortreffelijke gerechten voorschotelen en alle bezoekers keer op keer voorzien van een smaaksensatie. De volgende acht ondernemers zullen aanwezig zijn tijdens derde editie van Kooltuin Culinair:

Proeflokaal de Buuren, Slagerij Timmers, Tantoe Tasty, Sushi Zandbergen, Jéroboam Wijn, Eeterij de Neefies, H.H. Catering, Visspecialist Arie Kuijt en een consumptie van het huis. 

Kortom, zeven heerlijke gerechten, een heerlijk glas bijpassende wijn en één consumptie van het huis (bier/fris). Dit tezamen met de hele avond live-muziek van de band Stringmen, is 100% garantie op een geweldig avondje uit.

De menukaart voor deze avond is weer divers samengesteld met vlees- en visgerechten, bijpassende garnituren, wijnen, bier, frisdrank en uiteraard een voor- en nagerecht. Een menukaart kost 45 euro en is vanaf zaterdag 15 april 2023 te verkrijgen bij Dirk Dijkhuizen, Jaap Plokker en Niels van der Plas.

De eerste twee edities waren stijf uitverkocht en ook nu geldt er een gelimiteerd aantal menukaarten. Wees er dus snel bij en voorkom teleurstelling. Kooltuin Culinair zelf zal u in ieder geval niet teleurstellen!

Evenementencommissie – FC Rijnvogels

09/04/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media