HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FAMILIEDAGEN | Jeugdactiviteiten slotdag 2023

De apotheose van een week lang feest is op zaterdag 3 juni 2023. De slotdag van het seizoen en het absolute hoogtepunt van de voetbaljaargang. Op het evenementenplein (open vanaf 10.00 uur) is er de hele dag live muziek met voor ieder wat wils, zijn er diverse activiteiten op het sportpark en wordt er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht. Voor de jeugd is er ook weer een mooi programma samengesteld. Lees hieronder de jeugdactiviteiten door en meld je aan:

Ouders vs. Jeugd

Jaarlijks is het een spannend moment. Onze jonge talenten spelen dan tegen hun ouders, die het vaak tijdens het seizoen beter (denken) te kunnen. Nou dat zullen we nog weleens zien tijdens de onderlinge strijd in de ouders vs. jeugd wedstrijden van 09.00 uur tot 10.00 uur. Alle plekken zijn VOL!

Springkussenfestijn

Op veld 2C is een waar springkussenfestijn neergezet. Voor alle kinderen staan er een groot aantal springkussens op het veld, waar een ieder zich kostelijk en een geruime tijd kan vermaken tussen 10.00 uur en 18.00 uur. Jaarlijks staat het veld vol met allerlei springkussens, maar dit seizoen worden records verbroken.

Ballonnenclown

Op het terras en het evenementenplein zal er een aan het einde van de ochtend een ballonnenclown aanwezig zijn. Clowntje Manny zal dan voor de jeugd en familieleden van FC Rijnvogels op leuke wijze ballonnen vouwen tot halverwege de middag.

Trainingsclinic heren 1

Voorafgaand aan de komst van pannaster Mehdi Amri zullen enkele selectiespelers van heren 1 diverse trainingsoefeningen verzorgen op het hoofdveld. Om 11.00 uur start deze activiteit, voordat Mehdi Amri in een pannakooi spelers zal uitdagen voor een potje voetbal tussen 11.45 uur en 12.00 uur. Meld je snel gratis aan via jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl!

Pannaster Mehdi Amri

Meervoudig wereldkampioen panna, Mehdi Amri, komt naar de Kooltuin. Het jonge Belgische talent Mehdi Amri is een zeer creatief panna voetballer, die freestyle en panna combineert tijdens zijn shows en in één tegen één wedstrijden. Amri begon al toen hij 13 was, op straat in Vilvoorde, vlakbij Brussel. Hij is meervoudig wereldkampioen panna en verovert al een aantal jaren de straten van Brussel met zijn freestyle videocontent. Met bijna 1 miljoen volgers op Instagram is hij zeer populair en een echte baltovenaar. Check hier zijn Instagram pagina: MEHDI AMRI of oefen alvast met zijn tutorial op Youtube: MEHDI AMRI

Wie durft hem uit te dagen in de pannakooi op het hoofdveld? Of geeft Mehdi misschien wel één van onze spelers van heren 1 een panna? Uiteraard zijn ook alle vaders, moeders en opa’s/oma’s van harte welkom op het hoofdveld tijdens dit evenement. Meld je snel gratis aan via jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl!

IJs- en poffertjeskraam

Op het evenementenplein zijn er naast de reguliere eetkraampjes op de slotdag 2023 ook een ijskar en poffertjeskraam te vinden. Hier kunnen de kinderen genieten van een heerlijk portie poffertjes met poedersuiker en/of een hoorntje met één of misschien wel meer bolletjes ambachtelijk ijs.

Naast de bovenstaande jeugdactiviteiten is er natuurlijk ook het Rad van Avontuur met vele kinderprijzen, het 7×7 toernooi, de Superloterij, een dag vol muziek en de uitreiking van de Speler en Speelster van het jaar. We zien jullie graag zaterdag (of eerder bij één van de andere activiteiten) op de Kooltuin!

Vriendelijke groet,

Evenementencommissie FC Rijnvogels

29/05/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media