HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FAMILIEDAGEN | Update en inschrijven activiteiten

Beste Rijnvogels,

Het einde van het seizoen 2023-2024 is alweer in zicht en dat betekent dat we ons weer gaan opmaken voor de Familiedagen 2024. Deze editie is extra bijzonder en in het kader van het 20-jarig jubileum van voetbalvereniging FC Rijnvogels.

De inschrijvingen voor de diverse activiteiten lopen storm. Hieronder een update van de voortgang en een herinnering om je snel op te geven en/of een kaartje te kopen:

 

  • Vrijdag 24 mei 2024: BBQ

Zowel grote groepen (teams/commissies) als kleine groepen hebben zich reeds opgegeven. Kosten zijn 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor jeugdleden t/m 15 jaar. Opgeven kan via evenementen@fcrijnvogels.nl

 

  • Zaterdag 25 mei 2024: Speler van het jaar en afscheid

Na afloop van de laatste wedstrijd van het jaar nemen de supporters afscheid van de vertrekkende spelers. Tussen de muzikale invulling van DJ Leon door, maken we ook de speler van het jaar bekend. Inschrijven is niet nodig, kom naar de wedstrijd, beleef een gezellige derde helft en zwaai de vertrekkers uit.

 

  • Dinsdag 28 mei 2024: Creators FC – FC Rijnvogels X

Een bomvol sportpark de Kooltuin op de dinsdagavond, als de Creators FC opdraven tegen een gelegenheidsteam van FC Rijnvogels. Dit alles voor het goede doel ‘’De Katwijkse Ziekte’’. Wij willen de druk niet opvoeren maar er zijn nog slechts 26 toegangskaarten á 7,50 euro beschikbaar via: Ticketshop Creators FC

 

  • Woensdag 29 mei 2024: Jubileumbingo

De woensdag in de familieweek is de standaard terugkerende bingoavond, echter wordt deze editie niet zo standaard als altijd. Een jubileumjaar = een jubileumbingo = jubileumprijzen. Een avondvullende bingo met livemuziek tussen de rondes en loterij door. Inschrijven is niet nodig, maar iedereen wordt verzocht om vroegtijdig zijn of haar bingokaart(en) aan te schaffen in de kantine. De kantine is geopend om 19.15 uur en de bingo start om 20.00 uur.

 

  • Donderdag 30 mei 2024: 7 vs. 7 toernooi

Het 7 vs. 7 toernooi zit helemaal VOL! Er hebben zich een recordaantal teams opgegeven voor dit gezellige toernooi met een Kelder- en Topklasse. Op dit moment staan er zelfs teams op de reservelijst. Aanmelden is niet meer mogelijk.

 

  • Vrijdag 31 mei 2024: ABBA Tribute

Een avondje heerlijk back to the oldschool op het evenementenplein. Niets minder dan ‘The Best Abba Tribute Band’ komt op de vrijdagavond langs. De toegangskaarten vlogen als warme broodjes over de fysieke én digitale toonbank. De laatste toegangskaarten á 15 euro per stuk zijn te verkrijgen via: Ticketshop ABBA Tribute

 

  • Zaterdag 1 juni 2024: Slotdag

De afsluiting van de Familiedagen heeft al jarenlang de toepasselijke naam van slotdag. Een dag vol activiteiten, een springkussenfestijn, eten en drinken, een feest- en coverband, het vervolg van het 7 vs. 7 toernooi, gebakken vis, loterijen, ambachtelijk ijs, een kraam met leuke deals van Acerbis en het muzikale slotstuk wordt verzorgd door de Lawineboys. Inschrijven is niet nodig, kom gezellig langs!

Zorg ervoor dat je niet achter het net vist en zorg dat je erbij bent!

Vriendelijke groet,

Evenementencommissie FC Rijnvogels

18/04/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media