HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FAMILIEDAGEN | Inschrijven 7×7 toernooi

De mooiste week van het seizoen staat voor de deur en dat is iets om naar uit te kijken. Van zaterdag 27 mei tot en met zaterdag 3 juni is het feest op De Kooltuin met leuke evenementen voor jong en oud. Op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni staat het jaarlijks terugkerende 7×7 toernooi op het programma.

Samen met je vrienden, vriendinnen, commissie- of familieleden een gezellig partijtje voetballen. Een optimale manier om het Rijnvogelgevoel te beleven en toe te leven naar de slotdag op zaterdag 3 juni. De wedstrijden zijn verdeeld over de vrijdagavond (vanaf 19.00 uur) en zaterdag (vanaf 09.30 uur) tot uiterlijk 15.00 uur, zodat iedereen op tijd kan genieten van de muziek op het evenementenplein. Op vrijdagavond is er na de wedstrijden uiteraard ook live-muziek op het terras. In verband met het record aan deelnemende teams van vorig seizoen, is het raadzaam om snel in te schrijven. Helaas hebben wij vorig seizoen teams moeten teleurstellen.

Bij het 7×7 toernooi zijn er twee klassen, waarbij de teams zoveel mogelijk op sterkte worden ingedeeld. Er kan ingeschreven worden voor de Topklasse of de Kelderklasse. De inschrijfkosten zijn €100,- euro per team (op basis van 10 personen). Elk team krijgt hiervoor twee pitcherkaarten (bier/wijn) en 10x een broodje met een snack op de vrijdagavond. De nummers 1, 2 en 3 van beide klassen ontvangen uiteraard zaterdagmiddag na afloop een welverdiende prijs.

Zorg dus dat je snel een team samenstelt met een paar wissels, verzin een originele teamnaam, vermeld de gewenste klasse en schrijf je in via evenementen@fcrijnvogels.nl. Inschrijven kan vanaf zondag 9 april 2023 en is voor iedereen van 16 jaar of ouder.

Evenementencommissie – FC Rijnvogels

09/04/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media