HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FAMILIEDAGEN | Grote prijzen tijdens Jubileumbingo

Beste Rijnvogels,

De Familiedagen 2024 zijn in volle gang en woensdag is er een evenement waar je bij aanwezig wil én moet zijn!

Hieperdepiep! Op woensdag 29 mei 2024 is FC Rijnvogels namelijk jarig. In het kader van de 20-jarige verjaardag zijn de prijzen tijdens de Jubileumbingo groter dan ooit tijdens de verschillende rondes. De prijzen voor een bingokaart blijven uiteraard hetzelfde, dus dat betekent 10 euro voor één plank en 25 euro voor een boekje met drie kaarten. Tussen het bingoën door is er ook nog de welbekende loterij met veel prijzen.

Een kleine greep uit het gigantische prijzenpakket: kaarten voor Soldaat van Oranje, boodschappentassen, gourmetset inclusief vleesbon, kaarten voor Oranjerock, een reiskoffer, diverse cadeaubonnen, een hotelgiftcard, een uitgebreide borrel- en tapasplank, een nieuwe stofzuiger en een Valk-cadeaucard voor een weekend weg. 

Bingomasters Dirk Dijkhuizen en Gert van Dijk zitten voor jullie klaar en hebben al een aantal rondes warmgedraaid. De gehele avond is er live-muziek en zingt zanger Bart Heemskerk de avond aan elkaar. Een sfeervolle avond gegarandeerd.

We zien jullie graag woensdag (op tijd) in een volle kantine. De bingo start om 20.00 uur en de kantine is geopend om 19.30 uur.

Vriendelijke groet,

Evenementencommissie FC Rijnvogels

29/05/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media