HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FAMILIEDAGEN | Deadline inschrijven activiteiten

Familiedagen 2022 staan voor de deur. Het daverende slot van het al geweldige seizoen. Hieronder een korte update voor een aantal van de activiteiten tijdens de slotweek waarvoor een inschrijf deadline geldt:

Zaterdag 11 juni | BBQ (tot uiterlijk maandagavond 6 juni – 18.00 uur)

Traditiegetrouw openen we de Familiedagen met de club BBQ. Gezellig met je team, commissie of vriendengroep, voor iedereen is er plaats. De kosten voor volwassenen zijn €14,50 en de kosten voor jeugdleden (t/m 16 jaar) zijn €8,-. Dit is inclusief een gevarieerd vleespakket, een portie patat, diverse sauzen, salades en stokbrood. De start is om 18.00 uur. Inschrijven kan via evenementen@fcrijnvogels.nl. DJ DJEFF zorg met zijn draaitafel en trompet voor een feestelijk tintje tijdens en na de BBQ.

Donderdag 16 juni | Kooltuin Culinair II (tot uiterlijk woensdagavond 8 juni – 18.00 uur)

Na het succes van de vorige editie kon Kooltuin Culinair II natuurlijk niet ontbreken op de agenda van de Familiedagen 2022. En het wordt weer ouderwets genieten van allerlei culinaire hoogstandjes van onze lokale ondernemers met daarbij de nodige muzikale ondersteuning. Bourgondisch genieten dus op deze avond vanaf 18.30 uur! Inmiddels is 90% van de kaarten verkocht. De menukaarten zijn te koop bij Niels van der Plas, Jaap Plokker, Dirk Dijkhuizen en Jan Schaap voor 30 euro per stuk.

Vrijdag 17 juni | 7×7 Toernooi (tot uiterlijk woensdagavond 8 juni – 18.00 uur)

Voetballen en daarna lekker een sappie doen op het terras of in de kantine. Het 7×7 toernooi is om samen met je team, vriendengroep, commissie of familie de Familiedagen 2022 optimaal te beleven. Bij het 7×7 worden de teams weer opgedeeld in het prestatieve- en recreatieve toernooi zodat alle wedstrijden weer gelijkwaardig zijn en er geen groot krachtsverschil is. We beginnen op vrijdagavond 17 juni vanaf 18.00 uur en op zaterdag 18 juni zijn de finales om uiterlijk 14.00 uur afgelopen.

Kosten 7×7 toernooi: €50,- per team. Dit is inclusief pitcher bier, wijn of fris. Inschrijven via evenementen@fcrijnvogels.nl. Er is nog plek voor twee teams.

Zaterdag 18 juni | Ouders tegen jeugd (tot uiterlijk woensdagavond 8 juni – 18.00 uur)

Iets wat niet mag ontbreken tijdens de Familiedagen 2022 is de titanenstrijd tussen de ouders en de kinderen op de slotdag. Wie zijn er nou eigenlijk de beste? Geef je team snel op voor deze heuse strijd voor één van de tijdsvakken tussen 08.30 uur – 10.00 uur. Een wedstrijd duurt een half uur en opgeven kan via evenementen@fcrijnvogels.nl. Er zijn nog maar enkele plekjes vrij!

06/06/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media