HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FAMILIEDAGEN 2024 | Geweldige avond tegen Creators FC voor De Katwijkse Ziekte!

Het was al een mooie voorbode dat binnen recordtijd alle kaarten alle zoete broodjes over de toonbank gingen. Rijnvogels X speelde dinsdagavond tegen Creators FC, een bont gezelschap met een groot bereik op Youtube, Tiktok, Instagram en andere social media platformen. Het was vrij spel voor de jeugd, die massaal de weg naar De Kooltuin had weten te vinden om een glimp op te kunnen vangen en een foto te kunnen maken met één van hun helden. Ondanks dat de regen met bakken uit de hemel kwam waren er dik 1000 belangstellenden naar ons sportpark gekomen en zij werden getrakteerd op een topavond.

Geweldig bedrag voor het goede doel: Het onderzoek naar de Katwijkse Ziekte
Het 20-jarig jubileum van FC Rijnvogels wordt deze week luister bij gezet tijdens de Familiedagen 2024. De wedstrijd tegen de Creators FC is daar onderdeel van en dat werd groots aangepakt. Er werd geld ingezameld voor het goede doel en we zijn uitgekomen op een fantastisch bedrag. De Katwijkse Ziekte is een erfelijke vorm van hersenbloedingen wat bij de meeste patiënten tussen hun 45e en 65e levensjaar opspeelt. Helaas is er voor deze ziekte nog geen remedie en heeft het vrij spel met een dodelijke afloop. Een onbekend aantal families in Katwijk dragen de ziekte onbewust met zich mee en logischerwijs zijn de gevolgen tragisch en hartverscheurend. Des te trotser zijn we over het feit dat er weer een mooie financiële bijdrage geleverd kon worden naar het onderzoek van deze tragische ziekte. In de rust van de wedstrijd werd een grote cheque van €10.000 uitgereikt aan de Vereniging Katwijkse Ziekte. Een gigantisch bedrag wat is opgebouwd uit de kaartverkoop, een gulle bijdrage van JDH Logistics en van de Evenementencommissie. We danken iedereen van harte voor hun bijdrage en vergeet aanstaande zaterdag niet om lootjes te kopen voor de Superloterij bij de Evenementencommissie, want deze mooie geste wordt ook daar weer van aangevuld.

De wedstrijd binnenkort op het Youtube Kanaal van Creators FC
Het team van FC Rijnvogels was opgebouwd met spelers en speelsters uit alle lagen van de vereniging. De mannen- en vrouwenafdeling waren sterk vertegenwoordig maar ook de mannen van de Veteraren waren van de partij. Uiteraard aangevoerd door Joerie Klok, de aanvoerder van vanavond uit het G-team. Het werd een razend spannende wedstrijd waarbij het publiek op de banken stond. Binnenkort komt de video van de wedstrijd online op het Youtube Kanaal van Creators FC. Deze zinderende samenvatting van de wedstrijd wordt dan uiteraard ook gedeeld op de online platformen van FC Rijnvogels.

Een geweldige ervaring voor de spelers en trainersstaf van FC Rijnvogels X om voor zoveel toeschouwers hun club uit te mogen dragen. Een onvergetelijke ervaring op een onvergetelijke avond. Alles was tot in de puntjes geregeld en daarvoor moet speciale dank uitgaan naar initiatiefnemers Irma van Duijvenbode en Natasja Geyteman-Bos die maanden bezig zijn geweest om dit evenement tot een succes te maken. En dat is meer dan gelukt. Ondanks het slechte weer was het razend gezellig op De Kooltuin, alles tot in details goed geregeld en er is een geweldig bedrag opgehaald voor het goede doel. Daarnaast ook nog speciale dank aan alle sponsoren en natuurlijk de vrijwilligers die geheel belangeloos hun vrije uurtjes weer aan de club hebben besteed. Tot nu toe zijn het fantastische Familiedagen in het jubileumseizoen van onze club, we kunnen niet wachten op de rest van de week.

Later meer!

29/05/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media