HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Familiedagen 2019 | Ouders tegen jeugdwedstrijden

Iets wat niet mag ontbreken tijdens de Familiedagen 2019 is de titanenstrijd tussen de ouders en de kinderen. Omdat we iedereen willen laten spelen tijdens de feestweek, hebben we gekozen voor een iets andere opzet dan normaal. We kunnen door de vele aanvragen gewoonweg niet alle teams kwijt op de slotdag.

Op zaterdag 1 juni kunnen vanaf 14.00 uur de teams vanaf O12 t/m O19 de degens kruisen met de ouders. We spelen in blokjes van 45 minuten op een half veld. Aansluitend en overlappend is de BBQ voor de hele vereniging, vergeet niet je uiteraard ook daar als team voor op te geven!

Op zaterdag 8 juni kunnen vanaf 08.30 uur de teams tot en met O11 zich aanmelden voor een wedstrijdje tegen de ouders. We spelen op deze dag in blokjes van dertig minuten op een half veld. Voor de mini’s en kabouters en hun ouders staat er een ware demonstratietraining gepland.

De trainers van de desbetreffend elftallen kunnen zich vanaf zondag 12 mei opgeven via familiedagenfcr@gmail.com. Het plannen van de wedstrijden gaat in samenspraak met de organisatie. In overleg is er veel mogelijk. Vergeet niet om je team en wensen te vermelden.

09/05/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media