HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Familiedagen 2019 | Lasergamen op De Kooltuin

Hoe gaaf is dit! Tijdens de Familiedagen 2019 organiseren wij op dinsdagavond 4 juni en woensdagavond 5 juni Lasergamen op De Kooltuin! De kantine en de speeltuin op ons sportpark worden omgetoverd tot een lasergame terrein met super veel gave obstakels zoals bunkers, legernetten, zwaailichten en muziek!

Het lasergamen is voor alle leeftijden en dus kunnen zowel de jeugd (ouders en trainers mogen ook meedoen) als de senioren zich inschrijven voor deze super vette activiteit. Het mooiste is natuurlijk om je met je hele team op te geven.

Dinsdagavond 4 juni
Op deze avond beginnen we om 18.30 uur en het laatste potje is om 21.30 uur afgelopen. Deze avond is voornamelijk voor de oudere jeugd en de senioren bedoeld (vanaf 12 jaar t/m senioren)

Woensdag 5 juni
We starten eind van de middag tot het begin van de avond. We beginnen om 16.00 uur en het laatste potje wordt is om 19.00 uur afgelopen. De woensdagmiddag is vooral voor de jongere jeugd bedoeld. (vanaf 8 jaar t/m senioren)

Inschrijven van zondag 12 mei t/m vrijdag 31 mei
We hebben zowel losse games (hier kan je je als individu voor aanmelden) als team games ingepland. Hieronder proberen we dat zo goed mogelijk uit te leggen. Je kunt je opgeven via familiedagenfcr@gmail.com, via deze weg overleggen we wanneer we jou of jouw team in kunnen plannen. We hanteren de regel wie als eerst komt wie als eerst maalt.

Losse game kost €5,- per persoon = uitleg+ 1 game (15 minuten)
We kunnen per losse game maximaal 20 aanmeldingen verwerken

Teamprijs kost €50,- per half uur = uitleg + 2 games (30 minuten)
Opgeven per team is minimaal tien personen en maximaal 20 personen

Het is dus zeer voordelig om er een teamuitje van te maken. Bij de jeugd kunnen we ook ouders mee laten doen. Zolang we maar binnen het gestelde aantal personen blijven.

De inschrijfkosten dienen binnen vijf werkdagen na de bevestigingsmail betaald te worden. Pas daarna is je aanmelding definitief.

Geef je dus vanaf zondag 12 mei per direct op via familiedagenfcr@gmail.com. Vergeet niet om je naam en teamnaam te vermelden. We hebben een beperkt aantal plekken geef je dus snel op want vol is vol!


06/05/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media