HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Familiedagen 2019 | Kooltuin Culinair

Verwennerij tijdens de Familiedagen 2019, wanneer u wordt gefêteerd met de heerlijkste gerechten, wijnen en gezelligheid. Wij organiseren Kooltuin Culinair, een bourgondische avond die zijn weerga niet kent. Op donderdag 6 juni van 18.30 tot 0.00 uur is het genieten geblazen op De Kooltuin. Met een bourgondische avond bedoelen wij genieten van het leven, de tijd nemen en geniet van goed eten en drinken. Een culinaire ontdekkingsreis dus. Het wordt smakelijk toeven op De Kooltuin tijdens de allereerste editie van Kooltuin Culinair. De menukaarten zijn per direct te koop. 

Bourgondische sfeer 
We pakken groots uit deze avond. Het terras voor onze gezellige kantine wordt omgetoverd tot een prachtige locatie zodat het lijkt alsof u in Frankrijk zelf bent. Een sfeervol jasje dus. Met een prachtige entree, gezellige zitplaatsen en smakelijke eetkraampjes en mooie lichtjes. Het wordt een unieke belevenis en dat op uw eigen club. 

Smakelijke lekkernijen 
De smaakpapillen worden verwend deze avond met een ruime kaart met ambachtelijke gerechten. Het menu staat bol van de heerlijkheden. Denk eens aan gamba’s in een schuitje van bamboe of boerenpatat met truffelmayonaise. En daarbij natuurlijk een ruime keus uit bijpassende wijnen. Dit is slechts een kleine greep uit smakelijke gerechten die deze avond voor u klaar staan. Kortom: een garantie voor een smakelijke avond genieten van top eten, top drinken en een gezellige sfeer. 

De menukaart 
Om extra voordelig te kunnen genieten van alle lekkernijen kunt u in de voorverkoop een menukaart aanschaffen voor slechts €20,-. Op de menukaart staan zeven gerechten en één joker. De joker kunt u inzetten en het lekkerste gerecht naar keuze nogmaals proeven. De menukaart is super voordelig, het scheelt u ongeveer €5,- en u ervaart de hele avond als een echte levensgenieter. Op de avond zelf kun u ook gebruik maken van losse consumptiebonnen, deze kosten €3,- per stuk. U bent dus niet verplicht om een menukaart aan te schaffen, al wordt dat natuurlijk wel sterk aanbevolen. Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom. 

De verkoop 
De menukaarten zijn per direct te koop bij Dirk Dijkhuizen, Jan Schaap, Jaap Plokker en Niels van der Plas en in het sponsorhome bij thuiswedstrijden van Heren 1. Ook kan er gemaild worden naar familiedagenfcr@gmail.com. We verwachten een grote toeloop, dus weer er snel bij. Ook komen er vaste verkoopmomenten, deze worden vooraf aangekondigd op onze social media kanalen. Dit zal voornamelijk op donderdagavond zijn. 

Het menu is hieronder te bewonderen, wees er snel bij! 

05/05/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media