HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Familiedagen 2019 | BBQ voor de hele vereniging

De inschrijvingen voor de Familiedagen 2019 zijn geopend en het loopt storm. Zo ook voor de BBQ, zonder dat de promotie daarvoor is begonnen. De teller staat na een dag al op vijftig aanmeldingen. En dat is zeker niet onterecht, het wordt namelijk een geweldige avond voor jong en oud!

Er wordt altijd massaal ingeschreven voor de BBQ voor de hele vereniging en dit jaar verwachten we niet anders. We gaan het groter aanpakken dan vorig seizoen. Zo regelen we extra BBQ’s, meer zitplaatsen en zal DJ Frits op de achtergrond voor een feestelijk intermezzo gaan zorgen. We kunnen dus nog meer mensen kwijt in een nog gezelligere ambiance!

Vanaf 21.00 uur zenden wij ook nog eens de Champions League finale uit op de televisies in de kantine. Tevens kunnen de teams vanaf O12 t/m O19 zich opgeven om ’s middags mee te doen met de ouders tegen jeugdwedstrijden. Leuk om dat met de BBQ te combineren.

Er wordt met klem verzocht om in een zo groot mogelijk groep op te geven via familiedagenfcr@gmail.com. De kosten voor de jeugd zijn €7,- en voor de volwassenen (vanaf 16 jaar) zijn €13,50. Dit is inclusief een portie patat, sauzen, salade en stokbrood. En natuurlijk heerlijk vlees en genoeg voor een hele volle maag. Bij de aanmelding is het belangrijk om het aantal volwassen en jeugd door te geven. Betalen gaat via IDEAL.

Twijfel niet en geef je zo snel mogelijk op. We kunnen iedereen die Rijnvogels herbergen.

Alle informatie op een rijtje
Zaterdag 1 juni: BBQ voor de hele vereniging
Met muziek van DJ Frits en vanaf 21.00 uur de Champions League finale op de televisies in de kantine
Aanvang: 17.00 uur
Kosten jeugd: €7,-
Kosten volwassenen (16+): €13,50

Opgeven via familiedagenfcr@gmail.com. Belangrijk: geef aan hoeveel volwassenen en hoeveel jeugd er wordt opgegeven. Maak een zo’n groot mogelijke groep.

13/05/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media