HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Familiedagen 2019 | 7×7 Toernooi

De mooiste week van het seizoen staat voor de deur en dat is iets om naar uit te kijken. Van zaterdag 1 juni tot en met zaterdag 8 juni is het feest op De Kooltuin met vele leuke evenementen. Waar je echt aan mee moet doen om de Familiedagen 2019 optimaal te beleven? Dan zijn zeggen wij altijd: het 7 tegen 7 toernooi op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni. 


De optimale manier dus om de feestweek intens te beleven. Het is altijd een gezellige boel tijdens de voetbaltoernooien. Ook bij deze editie proberen we de teams op sterkte in te delen, zodat iedereen twee topdagen heeft. 
We spelen daarom op vrijdagavond 7 juni vanaf 19.00 uur de voorrondes, zodat we op zaterdag 8 juni op de slotdag vanaf 11.00 uur de finalewedstrijden kunnen spelen. Ieder team komt dus genoeg aan voetballen toe en zo kunnen we voor ieder niveau er een leuk toernooi van maken. 

De inschrijfkosten zijn dit jaar €30,-. Uiteraard zorgen we dat alle teams een kleedkamer hebben en krijgt iedereen een consumptiebon voor een kannetje bier, wijn of fris. 

Kortom: formeer een team met spelers van boven de zestien jaar, zorg dat je een paar wisseltjes hebt en schrijf je in via familiedagenfcr@gmail.com. Nogmaals: het 7 tegen 7 toernooi is de mooiste manier om de Familiedagen 2019 optimaal te beleven! 

7×7 Toernooi 
Vrijdag 7 juni de voorrondes vanaf 19.00 uur
Zaterdag 8 juni de finalewedstrijden vanaf 11.00 uur
Kosten: 30 euro per team (inclusief kannetje bier/wijn/fris)
Leeftijd: 16+
Opgeven via familiedagenfcr@gmail.com 

16/05/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media