HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FACILITAIR | Vele handen uit de mouwen

Terwijl de zomerstop een feit is, hadden veel vrijwilligers zich aangemeld voor zaterdag 17 juni 2023. De klussendag stond namelijk op het programma. Dat was ook wel hard nodig na een intensief en succesvol seizoen 2022-2023. Sportpark de Kooltuin en haar velden, ruimtes en tribune konden namelijk wel een opknapbeurt gebruiken.

Wat een werk is er verricht! Het groen – wat rijkelijk aanwezig is op de Kooltuin – is weer piekfijn onderhouden en zomerklaar. Er kunnen weer vergaderingen plaatsvinden in een schone ruimte. De koelingen en opbergruimtes in de kantine en keuken zijn weer op orde. De picknickbanken op het terras hebben een ’tweede leven’ gekregen en zijn weer zo robuust als vanouds. De groene aanslag op de sponsorborden zijn met de noorderzon vertrokken en op de lege plekken kunnen we de nieuwe sponsoren van harte welkom heten. Ook is de kleedkamergang weer voorzien van de originele kleur wit en hebben onze timmerlieden gezorgd voor een verdere verfraaiing van de diverse ruimtes, ook van praktische aard. Tot slot zijn ook de minder fraaie klusjes zoals het ledigen van de putten/kolken/doucheputjes en het schoonspuiten van de afvalcontainers afgevinkt.

De vele handen zijn duidelijk uit de mouwen gestoken en hebben licht werk gemaakt. Als slotstuk stond er een welverdiende barbecue op het programma voor de vrijwilligers na gedane arbeid. Geweldig om te zien hoe iedereen zich op zijn of haar manier heeft ingezet tijdens deze klussendag. Voor herhaling vatbaar, toch?

Dank aan alle klustoppers!

#WIJZIJNFCR

18/06/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media