HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FACILITAIR | Klussendag een groot succes

Zaterdagochtend 28 november om 07.30 uur liepen de eerste vrijwilligers sportpark de Kooltuin op. Het was het begin van een meer dan geslaagde klussendag samen met zo’n 65 enthousiaste vrijwilligers. Wat een opkomst en wat een werk is er verzet!

In verband met COVID-19 werd er door de nieuwe facilitaire commissie een strakke planning opgesteld, waarin er in duo’s diverse werkzaamheden ‘corona-proof’ werden uitgevoerd. Van het schuren van de zitbanken en prullenbakken, tot het schoonmaken van de bespreekruimtes en reclameborden. Ook het groen op het sportpark werd vakkundig onderhouden door de aanwezige specialisten.

Rond de klok van 14.00 uur waren zelfs de klussen op de reservelijst afgevinkt. Het familiaire gevoel waar FC Rijnvogels om bekend staat was duidelijk merkbaar tijdens deze meer dan productieve dag op  de Kooltuin. Het is mooi om te zien dat we op deze manier samen het sportpark netjes houden. Op naar de volgende klussendag in het voorjaar van 2021.

Via deze weg, nogmaals een dankwoord vanuit het bestuur en de facilitaire commissie richting alle aanwezige vrijwilligers en het beschikbaar stellen van specialistische apparatuur door onze sponsoren. Op de Facebookpagina van FC Rijnvogels is een kleine sfeerimpressie te zien van de klussendag.

Sportieve groet,

Facilitaire commissie – FC Rijnvogels

29/11/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media