HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Zaterdag supportersdag

Beste Rijnvogels,

Op zaterdag 2 september 2023 staat de tweede thuiswedstrijd van het seizoen 2023-2024 op het programma. Op deze dag is Staphorst de tegenstander en organiseert de Evenementencommissie de jaarlijks terugkerende supportersdag op sportpark de Kooltuin. Nu de feestweek Katwijk a/d Rijn achter de rug is, kan het seizoen dan ‘écht’ beginnen aanstaande zaterdag. Tijdens deze supportersdag is er van alles te beleven voor jong en oud. Check hieronder wat er die dag allemaal te doen is rondom de wedstrijd.

Springkussens

Voor de jongere supporters en jeugd zijn er springkussens aanwezig om voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd hun springkunsten te laten zien. Tussendoor niet vergeten heren 1 te supporten natuurlijk. 

Livemuziek

Direct na afloop van de wedstrijd FC Rijnvogels – Staphorst is er livemuziek op het terras, of bij minder weer in de kantine. De act houden wij nog even geheim, maar het wordt weer een ouderwetse Nederlandstalige ‘Derde Helft’ op de Kooltuin.

Rad van Avontuur

Tussen de muziekklanken door, is het tijd voor het eerste Rad van Avontuur van het nieuwe seizoen. De lootjes zijn weer te koop voor €1,- per stuk en vliegen doorgaans als warme broodjes over de toonbank. Cadeaubonnen, taarten, worsten en drankflessen. Wie o wie?

Merchandise kraam

Voorafgaand aan de wedstrijd is er een speciale merchandise kraam ingericht, waar de diverse artikelen voor gereduceerde tarieven verkocht zullen worden. Van sjaals tot mini-balletjes en van vaantjes tot de nieuwe supportersshirts ‘WIJ ZIJN FCR’. Kom gezellig langs bij de kraam en verzeker je van één van deze collectoritems.

Toto-poule kaartjes

Terug van weggeweest, de toto-poule kaartjes. Te verkrijgen bij de merchandise kraam voor €1,- per stuk met daarop een rust- en eindstand. Heb jij beide standen op jouw kaartje goed? Dan win jij €25,- euro!

SV-lidmaatschap

Ben jij een supporter van FC Rijnvogels en heb jij ook zin in een supportersavond? Of ontvang je graag kortingen op feestavonden en busreizen door middel van je eigen SV-pas? Wordt dan lid van de Supportersvereniging van FC Rijnvogels. Naast bovenstaande voordelen draag je dan ook direct een steentje bij aan de sfeer rondom wedstrijden van heren 1. Een lidmaatschap kost €25,- euro en inschrijven kan via evenementen@fcrijnvogels.nl of aan de merchandise kraam op het evenementenplein.

Vriendelijke groet,

Evenementencommissie FC Rijnvogels

29/08/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media