HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Wat een prijzen, wees er snel bij!

Beste Rijnvogels,

We gaan er niet meer omheen draaien maar de tweede digitale bingo en loterij gaat een klapper van jewelste worden. Wat een prijzen zijn er te verdelen volgende week zaterdag 27 maart. Veel mensen hebben de weg richting de ticketshop al gevonden en we gaan richting de laatste beschikbare bingokaarten, lootjes en hapjesschalen. OP = OP!

Zonder onze trouwe sponsoren kan er uiteraard geen bingo en loterij georganiseerd worden. Wat een prijzen zijn er beschikbaar gesteld voor de Paasbingo en loterij. Van drankflessen tot rijk gevulde paasmanden en van bordspellen tot een diversiteit aan cadeaubonnen van de lokale ondernemers. De klappers van deze editie zijn: een hotelovernachting voor 2 personen incl. ontbijt en diner bij Hotel Zee en Duin, Apple Airpods, XXL fles Bacardi 3 liter en tot slot een lang weekend in een strandhuisje van Strandhuys Katwijk dit najaar!

Een gezellige middag/avond gegarandeerd, maak kans op mooie prijzen, steun de club en bestel nu snel de laatste bingokaarten, lootjes en hapjesschalen via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/paasbingo-en-loterij

Vriendelijke groet,

Evenementencommissie – FC Rijnvogels

18/03/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media