HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Tour de Kooltuin

Beste Rijnvogels,

Op zaterdag 22 mei 2021 organiseert de Evenementencommissie de Tour de Kooltuin, een leuke fietstocht voor jong en oud. Naast de sportieve activiteit wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. De route bedraagt in totaal 25 km en leidt de deelnemers door de prachtige omgeving.

De route start -uiteraard- op sportpark de Kooltuin, waar alle deelnemers een exclusieve FC Rijnvogels goodie-bag ontvangen voor onderweg. Vanaf het startpunt gaat de route naar Wassenaar om vervolgens via de duinen richting de Katwijkse boulevard te fietsen. Na de boulevard vertrekken de deelnemers over de Uitwatering naar de Keyserswey (te Noordwijk), om vervolgens via Rijnsburg weer richting de Kooltuin ‘huiswaarts’ te keren. Tijdens de route en na afloop krijgen de deelnemers bij de diverse stoppunten meer dan voldoende versnaperingen. Elke deelnemer zal bij de start een stempel- en routekaart ontvangen.

In verband met de geldende coronamaatregelen is vooraf inschrijven verplicht. Om de drukte te spreiden worden er starttijden tussen 14.00 uur – 15.00 uur met tijdsvakken aangehouden. De exacte vertrektijd volgt na de inschrijving per e-mail. Per inschrijving geldt een maximum van vier personen. De kosten voor volwassenen zijn €10,- (16 jaar en ouder), voor jeugd is dit €7,50. Geef je nu snel op vóór vrijdag 14 mei 2021 via evenementen@fcrijnvogels.nl o.v.v. volledige naam, leeftijd en telefoonnummer. Let op, er geldt een max. aantal deelnemers, vol is vol!

Wij hopen natuurlijk dat de weergoden ons goed gezind zijn. Mocht het weer deze dag iets minder zijn, heeft de organisatie ook daaraan gedacht. Bij slechte weersomstandigheden wordt er 24 uur van te voren een beslissing genomen en worden de deelnemers hierover geïnformeerd via de website/social media.

Voor de drie best geklede deelnemers in Rijnvogelkleuren wacht overigens een leuke prijs. Dus laadt je accu volledig op, check je bandenspanning, smeer je fietsketting, zorg voor een werkende fietsbel en tot de 22e mei!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

25/04/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media