HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Programma Familiedagen 2023

Beste Rijnvogels,

De Familiedagen 2023 staan bijna voor de deur. Het daverende slot van het seizoen 2022-2023. De Evenementencommissie heeft ook dit seizoen kosten noch moeite bespaard om er weer een top feestweek van te maken. Voor het merendeel van de activiteiten is het nodig om in te schrijven. Vergeet niet om dit snel te doen, want de afgelopen seizoen waren alle activiteiten erg snel vol.

Let op, dit is het programma in hoofdlijnen. De jeugdactiviteit op de slotdag is nog even geheim, maar zal snel bekend gemaakt worden op de website en social mediakanalen. Houdt alles dus goed in de gaten!

Zaterdag 27 mei 2023 / Slot seizoen en start Familiedagen

Op zaterdag 27 mei 2023 staat om 14.30 uur de laatste thuiswedstrijd van ons vlaggenschip op het programma tegen Excelsior’ 31. Direct na de wedstrijd – rond de klok van 16.15 uur – zal de muziek van start gaan met o.a. DJ Vincent, Frank the Tank en Q-music foute uur op een hopelijk zonnig evenementenplein en terras.

Tussen de bedrijven door wordt er afscheid genomen van alle vertrekkende spelers en stafleden. De betreffende spelers en staf zullen in het zonnetje worden gezet op het podium en vervolgens maken we er met z’n allen een echt Rijnvogelfeestje van.

Inschrijven: niet van toepassing
Leeftijd: alle leeftijden
Start: 16.15 uur

Dinsdag 30 mei 2023 | Bingo 

Na een lading online bingo’s staat er weer een fysieke bingo op het menu. Bingomaster Dirk Dijkhuizen zal de getallen weer de kantine in slingeren. Er worden acht tot tien rondes bingo gespeeld met in elke ronde drie prijzen. In de pauzes worden er natuurlijk ook weer de welbekende lootjes verkocht voor de loterij aan het einde van de avond. De prijzen zijn zoals u gewend bent niet mis en dat voor maar 10 euro per plankje. Van cadeaubonnen tot drankpakketten en van versproducten tot boodschappentassen. De bar en keuken is geopend voor een natje en een droogje. Kom op tijd, want het is altijd een uitverkocht huis.

Inschrijven: niet van toepassing
Leeftijd: 16+
Start: 20.00 uur

Woensdag 31 mei 2023 | FIFA-toernooi

Op de woensdagmiddag moet het dan gaan gebeuren. Wie is de FIFA-23 ster van FC Rijnvogels? Naast de winnaar vallen ook de nummers 2 en 3 in de prijzen. Er is plek voor maximaal 32 deelnemers en deze activiteit is alleen voor jeugdleden van FC Rijnvogels. De inschrijfkosten zijn 2 euro per deelnemer inclusief drankje + snoepje of chips. Er staat een spannende middag te wachten in de kantine op de Kooltuin! Vol = vol.

Inschrijven: via jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl
Leeftijd: tot 16 jaar
Start: 15.00 uur

Woensdag 31 mei 2023 | Voetgolf

Elk jaar weer een succes, voetgolf op sportpark de Kooltuin. Sinds de start van dit evenement tijdens de Familiedagen, is het steevast goed bezocht en een echte teambuildingsactiviteit. De 3 beste teams tijdens deze avond, met de minste ‘pars’, vallen in de prijzen. Daarvoor moet de bal zo snel mogelijk in elk ‘hole’ geschoten worden. Durven jullie deze uitdaging aan te gaan? Meld je dan snel gratis aan in teams van 2 tot 4 personen.

Inschrijven: via evenementen@fcrijnvogels.nl
Leeftijd: alle leeftijden
Start: 19.30 uur

Donderdag 1 juni 2023 | Kooltuin Culinair 

Na het mega succes van de vorige edities kan Kooltuin Culinair natuurlijk niet ontbreken op de agenda van de Familiedagen 2023. En het wordt weer ouderwets genieten van allerlei culinaire hoogstandjes van onze lokale ondernemers. Gedurende de avond is er tevens genoeg muzikale ondersteuning voor de juiste sfeer. Bourgondisch genieten dus! Inmiddels is al 80% van de kaarten over de toonbank gegaan. Wees er snel bij want op is op!

Inschrijven: Kaarten te koop bij Jaap Plokker, Dirk Dijkhuizen en Niels van der Plas
Leeftijd: 18+
Start: 19.00 uur

Vrijdag 2 juni 2023 | 7 vs 7 Toernooi

Dit is wat de Familiedagen 2023 in een notendop omschrijft. Voetballen en daarna lekker een sappie doen op het terras of in de kantine. Muziek aan, eetkraam aanwezig en gezelligheid troef. Het 7 vs. 7 toernooi is om samen met je team, vriendengroep, commissie of familie de Familiedagen 2023 optimaal te beleven. De teams worden weer opgedeeld in de ‘Topklasse’ en ‘Kelderklasse’. De kosten zijn 100 euro per team, inclusief 2 pitcherkaarten en 10x een broodje met een snack. Het toernooi begint op vrijdagavond om 19.00 uur en op zaterdag vanaf 10.00 uur tot ongeveer 14.00 uur. En daarna is het feest op het evenementenplein!

Inschrijven: via evenementen@fcrijnvogels.nl
Leeftijd: 16+
Start: 19.00 uur (vrijdag) / 10.00 uur (zaterdag)

Zaterdag 3 juni | Slotdag 

De apotheose van een week lang feest is op zaterdag 3 juni 2023. De slotdag van het seizoen en het absolute hoogtepunt van de voetbaljaargang. Op het evenementenplein is er de hele dag live muziek met voor ieder wat wils. Dit seizoen wordt de muzikale omlijsting door bandjes ingevuld. De diverse eetkraampjes rondom het podium zijn natuurlijk weer van de partij en het Rad van Avontuur zal overuren draaien. Op de velden wordt het 7 vs 7 toernooi gespeeld en natuurlijk mag ook het springkussen festijn voor de jongste jeugd niet ontbreken. De ouders tegen jeugdwedstrijden en de verkiezing van Speler en Speelster van het jaar bij onze vlaggenschepen zijn ook weer van de partij. Halverwege de middag is de trekking van de Superloterij met veel, mooie en grote prijzen. En naar mate de dag vordert hoe groter het feest wordt! Hopelijk onder heerlijke omstandigheden op een zonovergoten Kooltuin!

Inschrijven: via evenementen@fcrijnvogels.nl (ouders tegen jeugdwedstrijden)
Leeftijd: alle leeftijden
Start: vanaf 09.00 uur

Het volledige programma zal half mei bekend worden gemaakt! Check alvast onze social mediakanalen op Instagram, Facebook en Twitter. Op Facebook is per activiteit een evenement aangemaakt met alle aanvullende informatie. Wij zien jullie graag op de Kooltuin en tot snel!

Feestelijke groet,

Evenementencommissie FC Rijnvogels

28/04/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media