HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Programma Familiedagen 2022

Lang gewacht maar toch gekomen: de Familiedagen 2022 staan voor de deur. Het daverende slot en tevens absoluut hoogtepunt van het seizoen. De evenementencommissie heeft ook dit jaar weer kosten noch moeite bespaard om er een onvergetelijke feestweek van te maken.

Inschrijvingen per direct geopend
Zoals bekend loopt het altijd storm met in de inschrijvingen voor de verschillende evenementen bij de Familiedagen. Het is dus van belang dat je er op tijd bij bent en het niet voor je uit schuift. Voor alle evenementen deze week kan ingeschreven worden door een mail te sturen naar evenementen@fcrijnvogels.nl. Vergeet niet om de juiste gegevens door te geven in je mailtje, de mensen achter het toetsenbord moeten jouw inschrijving goed kunnen verwerken.

Programma Familiedagen 2022 

Zaterdag 11 juni | BBQ
Klik hier voor het FB Evenement

Traditiegetrouw openen we de Familiedagen met de club BBQ. Gezellig met je team of vriendengroep, voor iedereen is er plaats!
Kosten volwassenen: €14,50
Kosten jeugdleden: €8,- (tot en met 16 jaar)
Leeftijd: alle leeftijden
Start: 18.00 uur

Inschrijven kan per direct via evenementen@fcrijnvogels.nl
Vermeld duidelijk het aantal volwassenen en jeugd plus de naam van de contactpersoon!

Dit is inclusief een gevarieerd vleespakket, een portie patat, diverse sauzen, salade en stokbrood. Een volle maag gegarandeerd! DJ DJEFF zorg met zijn draaitafel en trompet voor een feestelijk tintje tijdens en na de BBQ!

Maandag 13 juni | Quiz Avond
Klik hier voor het FB Evenement

Wie kent de quizmasters Dirk Dijkhuizen en Dirk Koopman nou niet? Tijdens de Quiz Avond zullen zij op de aanwezige koppels een breed scala aan vragen afvuren en aan het eind van de avond gaat de winnaar met een mooie prijs naar huis. Deze liegen er niet om, dus we verwachten dat de vonken er vanaf vliegen in een uitverkocht huis.

Kosten: €10,- per koppel
Leeftijd: 16+
Start: 20.00 uur

Inschrijven kan per direct via evenementen@fcrijnvogels.nl
Vermeld duidelijk de namen van het koppel!

Dinsdag 14 juni | Zeskamp voor de jeugd
Klik hier voor het FB Evenement

We gaan rennen, vliegen, duiken, springen, vallen, opstaan en weer door gaan op dinsdag 14 juni. Er wordt groots uitgepakt voor de jeugdleden van 12 tot en met 17 jaar en de gezinnen met jongere jeugdleden onder de 12 jaar. De Sport & Spel Challenge staat namelijk op het programma en dat wordt een spectaculair evenement. Na inschrijving ontvangen de deelnemers een startnummer en tijd. Gezinnen zullen als eerst worden ingepland. Het is belangrijk dat deelnemers zich 15 minuten voor aanvang van hun starttijd melden bij de wedstrijdleiding. Meld je aan, doe mee en sleep die felbegeerde prijzen binnen! Een team bestaat uit vier personen, want je hebt elkaar hard nodig tijdens deze challenge!

Kosten: €4,- per team. Een team bestaat uit vier personen
Leeftijd: Jeugdleden van 12 tot en met 17 jaar & gezinnen met jongere jeugdleden onder 12 jaar
Start: 18.30 uur

Inschrijven kan per direct via evenementen@fcrijnvogels.nl
Vermeld duidelijk de namen en leeftijden van het viertal!

Woensdag 15 juni | Bingo Avond
Klik hier voor het FB Evenement 

Na een lading online bingo’s kunnen we jullie nu eindelijk weer ontvangen in ons mooie clubhuis! Deze avond kunt u bingomasters Dirk Dijkhuizen en Jan Schaap weer een live zien draaien aan de bingo molen. Er worden acht tot tien rondes bingo gespeeld met in elke ronde drie prijzen. Natuurlijk worden in de pauzes de welbekende loterijen weer gehouden. Aan de bar kan een drankje met een hapje gekocht worden.

Inschrijven voor dit evenement is niet nodig, wees wel op tijd op de club want de Bingo Avond is altijd druk!

Kosten: €10,- per bingo kaart
Leeftijd: 16+
Start: 20.00 uur

Donderdag 16 juni | Kooltuin Culinair II
Klik hier voor het FB Evenement

Na het mega succes van de vorige editie kon Kooltuin Culinair II natuurlijk niet ontbreken op de agenda van de Familiedagen 2022. En het wordt weer ouderwets genieten van allerlei culinaire hoogstandjes van onze lokale ondernemers. Gedurende de avond is er tevens genoeg muzikale ondersteuning voor de juiste sfeer. Bourgondisch genieten dus! Inmiddels is al 80% van de kaarten over de toonbank gegaan. Wees er snel bij want op is op!

Prijs menukaart: €30,-
Leeftijd: 16+
Start: 18.30 uur

De menukaarten zijn te koop bij Niels van der Plas, Jaap Plokker, Dirk Dijkhuizen en Jan Schaap

Vrijdag 17 juni | 7×7 Toernooi en Klutstoernooi 
Klik hier voor het FB Evenement 7×7 | Klik hier voor het FB Evenement Klutstoernooi

Dit is wat de Familiedagen 2022 in een notendop omschrijft. We werken toe naar de slotdag en die begin op vrijdagavond, één van de gezelligste momenten tijdens de slotweek. Voetballen en daarna lekker een sappie doen op het terras of in de kantine. Muziek aan en gezelligheid troef. Voor de jeugd tot en met de O15 lichting organiseren we het klutstoernooi. Natuurlijk maken we alle teams even sterk zodat het een ontzettend spannend toernooi gaat komen. Het 7×7 toernooi is om samen met je team, vriendengroep, commissie of familie de Familiedagen 2022 optimaal te beleven. Bij het 7×7 is er plek voor iedereen en worden de teams weer opgedeeld in het prestatieve toernooi en het FUN toernooi zodat alle wedstrijden weer gelijkwaardig zijn en er geen groot krachtsverschil is. Beide toernooien beginnen op vrijdagavond 17 juni vanaf 18.00 uur en op zaterdag 18 juni zijn de finales om uiterlijk 15.00 uur afgelopen. En daarna is het feest op het evenementenplein!

Kosten 7×7 toernooi: €50,- per team. Dit is inclusief pitcher bier, wijn of fris
Leeftijd: 16+ (Vanaf O17)

Kosten klutstoernooi: gratis
Leeftijd: Tot en met de O15 lichting
We zoeken nog begeleiders voor de teams. Opgeven kan door op de inschrijfbutton te klikken

Start vrijdag: 18.00 uur
Start zaterdag: 10.00 uur

Inschrijven kan per direct via evenementen@fcrijnvogels.nl
Vermeld bij het 7×7 duidelijk de naam van het team, niveau en de contactpersoon
Vermeld bij het Kluts Toernooi duidelijk de naam van het jeugdlid en het team waar hij of zij in speelt.

Zaterdag 18 juni | Slotdag Familiedagen 2022

De apotheose van een week lang feest is op zaterdag 18 juni. De slotdag van het seizoen en het absolute hoogtepunt van de voetbaljaargang. En omdat we dit twee jaar hebben moeten missen doen we er uiteraard een gigantische schep bovenop. Op het evenementenplein is er de hele dag live muziek met voor ieder wat wils. De kraampjes rondom het podium zijn natuurlijk weer van de partij en het Rad van Avontuur zal overuren draaien. Op de velden worden de voetbaltoernooi gespeeld en natuurlijk mag ook het Springkussen festijn voor de jongste jeugd niet ontbreken. De ouders tegen jeugdwedstrijden en de verkiezing van Speler en Speelster van het jaar bij onze vlaggenschepen zijn ook weer van de partij. En naar mate de dag vordert hoe groter het feest wordt! Hopelijk onder heerlijke omstandigheden op een zonovergoten Kooltuin!

Het volledige programma voor de slotdag zal eind mei bekend worden gemaakt!

 

06/06/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media