HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Paasmiddag en bingo voor de jeugd!

De jeugdtak van de evenementencommissie staat niet stil dit seizoen. Voor de winter waren onder andere de Halloween en Spelletjesmiddag een schot in de roos. De komende maand staan er weer twee gave activiteiten op de agenda, voor zowel de jongste als de oudere jeugd t/m 13 jaar.

OPGEVEN VOOR BEIDE EVENEMENTEN KAN VIA JEUGDACTIVITEITEN@FCRIJNVOGELS.NL. TWIJFEL NIET EEN GEEF JE OP! 

 

WOENSDAG 31 MAART | Paasmiddag
Voor de kleintjes van 4 t/m 9 jaar organiseren we op de laatste dag van deze maand weer een thema middag. Het wordt een drukke en gezellige bedoeling.  Het Paasfeest staat centraal. We gaan paaseieren zoeken, pannenkoeken eten, twee rondes bingo spelen met geweldige prijzen en heel veel leuke spelletjes doen buiten op het veld. Kleed je dus warm aan!

Meedoen aan de Paasmiddag kost €2,-. Broertjes en zusjes zijn van harte welkom! Opgeven kan tot en met 27 maart.

VRIJDAG 16 APRIL | Online Kinderbingo
Twee weken later is de jeugd van 9 t/m 13 jaar aan de beurt. In navolging van het succes bij de volwassenen wordt er nu ook voor de kids van FC Rijnvogels een online bingo georganiseerd. Na het aanmelden ontvang je een bingopakket met daarin natuurlijk de bingokaarten maar ook bijvoorbeeld wat lekkers! Er worden 3 rondes gespeeld en daarna nog 1 superronde, spetterende prijzen gegarandeerd!

Meedoen aan de Online Kinderbingo kan voor slechts €5,- en natuurlijk zijn ook de broertjes en zusjes weer van harte welkom. De bingopaketten zijn te koop tot en met 9 april.

We rekenen weer op ieders deelname. Tot op één van onze evenementen!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

 

16/03/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media