HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Paasmiddag een daverend succes

Maar liefst 50 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 9 jaar hadden zich aangemeld voor de gezellige Paasmiddag bij FC Rijnvogels. Er stond een ontzettend leuk programma voor de kids te wachten. Al vroeg waren de vrijwilligers op De Kooltuin te vinden om goed voorbereid aan de Paasmiddag te beginnen. Er stond immers veel op het programma. In combinatie met het heerlijke lenteweer, de thermometer tikte dik 20 graden aan, werd het een fantastische middag voor onze jongste jeugdleden.

Rond 15.00 uur werden de kids ontvangen in de mooi versierde partytent op het evenementenplein. We begonnen met de paasbingo waar leuke prijzen te verdienen waren, ondertussen stond er op de picknicktafels een bekertje drinken, snoep en heerlijk vers fruit klaar, gesponsord door Van der Mey Quality Food & Vegetables. Het super gezellige begin kreeg een vervolg met het zoeken naar paaseieren, deze waren overal verstopt. Het hele evenementenplein, de velden, kantine en kleedkamers werden binnenstebuiten gekeerd door de kids en iedereen vond wel een eitje. Na het paaseieren was het tijd voor een overheerlijke pannenkoek, deze waren er in overvloed en iedereen kon met een goedgevulde maag starten aan het spellencircuit op het hoofdveld. Het ging er fanatiek aan toe met zaklopen, de eierrace, ballen schieten door het gatendoek van Het Rijnvogels Gevoel en wat nog niet meer. Het laatste gedeelte van de middag kon er vrij gespeeld worden, chillen in de zitzak en natuurlijk gingen de laatste pannenkoeken met een ijsje smakelijk over de toonbank.

Wij bedanken onze sponsoren voor deze geweldige middag. Extra dank aan Van der Mey Quality Food & Vegetables die ondanks dat de moeilijke tijden met onder andere een gesloten horeca toch een trouwe sponsor is van onze jeugdevenementen.

Op naar het volgende evenement. Voor de jeugd van 9 t/m 13 jaar staat op vrijdag 16 april een gezellige online kinderbingo op het programma. Opgeven kan via jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl !

 

01/04/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media