HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Oudejaarstoernooi 2023

Na de succesvolle edities in 2018 en 2019, staat het Oudejaarstoernooi eindelijk weer op het programma. De derde editie van dit toernooi vol gezelligheid staat gepland op zaterdag 30 december 2023 op sportpark de Kooltuin. De eerste teams hebben zich reeds aangemeld, top!

Het Oudejaarstoernooi is voor spelers en speelsters van 16 jaar en ouder. Iedereen die zin heeft om een balletje te trappen kan zich inschrijven. Van de senioren tot aan de G-afdeling en van commissies tot oud-spelers. De voorgaande edities waren bommetje vol en werd het een mooie mix van huidige leden, supporters, spelers, vrijwilligers en oud-leden. Dit familiegevoel is iets wat we op 30 december van dit jaar weer willen nastreven.

De eerste wedstrijden zullen starten tussen 11.00 uur – 12.00 uur en de feestelijke derde helft is om 20.00 uur afgelopen. Gedurende de dag zorgen wij voor een muzikale omlijsting en een overdekt én verwarmd terras. Formeer een team van ongeveer 10 personen en verzin een leuke teamnaam. We spelen 7×7 op een half veld en de inschrijfkosten per team bedragen €75,- euro. Uiteraard is er voor elk team een consumptiekaart voor snert en oliebollen inbegrepen.

Twijfel niet een geef je snel op via evenementen@fcrijnvogels.nl. Vergeet niet om je teamnaam te vermelden en omwat voor team (bijv. senioren mannen/vrouwen, veteranen, commissie, mixteam) het gaat. Het beloofd een fantastische dag te worden en we rekenen op jullie komst!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

01/11/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media