HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Oudejaarsbingo jeugd en volwassenen

Beste Rijnvogels,

Na het overweldigende succes van de voorgaande twee edities organiseert de Evenementencommissie op donderdag 30 december een ‘Oudejaarsbingo’ voor de jeugd en volwassenen. Nu de feestdagen voor de deur staan en heel Nederland (weer) in lockdown zit, komen onze bekende bingomasters -via Youtube- naar jullie toe!

Jeugdbingo (t/m 17 jaar)

Van 16.00 uur tot 18.00 uur is het eerst de beurt aan onze jeugdleden en worden er 3 rondes + 1 superronde gedraaid. Om 15.30 uur openen de digitale deuren in gezellige sferen. Een bingokaart kost €5,- euro (excl. administratiekosten) en er zijn mooie voetbalprijzen te winnen.

Volwassenenbingo en loterij (vanaf 18 jaar)

Van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur zijn de volwassenen aan de beurt. Er worden in totaal 8 rondes gedraaid met direct aansluitend een loterij. Een bingokaart kost €10,- euro (excl. administratiekosten) en een lootje kost €1,- euro (excl. administratiekosten) per stuk. Het digitale kanaal opent om 19.00 uur.

Oliebollen

Tijdens de bingo en loterij is een lekkere verse oliebol in deze tijd van het jaar natuurlijk een must. De Evenementencommissie biedt daarom alleen deelnemers de mogelijkheid om voor een symbolisch bedrag een zak oliebollen van ‘Echte bakkerij Den Dulk’ mee te bestellen. De kosten bedragen €2,- euro voor 5 stuks. De oliebollen zijn op donderdag 30 december tussen 12.00 uur en 14.00 uur af te halen in de Zanderij op het adres: Hondskruid 2. De oliebollen zijn te bestellen tot woensdag 29 december tot 12.00 uur.

Bestel nu snel online!

Klik hier om te bestellen voor de jeugdeditie. Klik hier om te bestellen voor de volwassenen editie. Zorg ervoor dat u op donderdag 30 december ruim van te voren bent ingeschakeld op het YouTube kanaal van FC Rijnvogels

De bingokaarten worden naar de deelnemers verstuurd per e-mail en moeten 4 keer (jeugd) of 8 keer (volwassenen) uitgeprint of overgeschreven worden. De gekochte loten krijgt u niet op de mail maar gaan met naam en nummer bij ons in de grote ton. Alle bingokaarten worden automatisch gecontroleerd door de software, waardoor de organisatie precies weet wie er een bingoprijs heeft gewonnen. De prijswinnaars kunnen de prijzen ophalen op vrijdag 31 december tussen 10.00 uur en 12.00 uur op sportpark de Kooltuin!

Doe gezellig mee met de ‘Oudejaarsbingo’ en maak kans op geweldige prijzen!

#WIJZIJNFCR

19/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media