HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Online bingo + loterij

Op zaterdag 13 februari 2021 organiseert de Evenementencommissie van FC Rijnvogels een gezellige online bingo en loterij. In de namiddag zullen de befaamde bingomasters Dirk Dijkhuizen en Jan Schaap u voorzien van het nodige amusement ter vervanging van de ‘Derde Helft’ die wij zo missen.
 
De digitale deuren openen om 16.30 uur en het eerste getal arriveert om 17.00 uur bij u in de huiskamer, keuken of verwarmde veranda. We sluiten rond 19.30 uur weer de deuren. De bingo en loterij worden uitgezonden via het YouTube kanaal van FC Rijnvogels.
 
De prijzen voor de bingo en loterij worden beschikbaar gesteld door onze vele trouwe sponsoren en liegen er niet om deze middag en avond. Van boodschappentassen tot vleeswaren en van drankflessen tot de vele cadeaubonnen.
 
Bingo
Een bingokaart kost €10,- euro per kaart (excl. administratiekosten) en er worden 8 rondes gespeeld met 3 prijzen per ronde. Na het betalen van de bingokaart, wordt de bingokaart naar u verstuurd per e-mail. De kaart kunt u dan 8 keer uitprinten of overschrijven, dit aangezien u alle rondes gebruik maakt van dezelfde bingokaart. U mag uiteraard meerdere bingokaarten aanschaffen.
 
Loterij
Een lootje kost €1,- euro per stuk (excl. administratiekosten). De lootjes kunnen direct aangeschaft worden in de ticketshop met de bingokaart(en). De trekking van de loterij vindt plaats tijdens of na afloop van de bingo. De gekochte loten krijgt u niet op de mail maar gaan met naam en nummer bij ons in de grote ton. 
 
Eeterij Neefies
Ook is het mogelijk om direct een borrelplankje of tapasplankje te bestellen. Deze heerlijke borrel- en tapasplankjes worden geheel verzorgd en thuisbezorgd door sponsor Eeterij Neefies (let op: bezorging alleen in de gemeente Katwijk). De borrelplank voor 2/3 personen bestaat uit o.a. kleine wrapjes, kaast en worst kost €12,50 euro. De tapasplank voor 2/3 personen bestaat uit o.a. carpaccio, zalm met komkommer en geitenkaas salade kost €15,- euro. Kwaliteit gegarandeerd!
 
Bestel nu snel online!
Klik hier om een bingokaart, lootje of borrel/tapasplank te bestellen. Zorg er op zaterdag 13 februari voor dat u ruim van te voren bent ingeschakeld op het YouTube kanaal van FC Rijnvogels
 
Alle bingokaarten en lootjes worden automatisch gecontroleerd door de software, waardoor de organisatie precies weet wie er een bingo- of loterijprijs heeft gewonnen. De prijswinnaars kunnen de prijzen in week 7 ophalen.
 
Steun je club en doe mee!
 
#WIJZIJNFCR

25/01/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media