HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Online bingo en loterij

We’re back!

Op vrijdag 24 maart 2023 organiseert de Evenementencommissie een online bingo en loterij. Deze editie staat geheel in het teken van de Familiedagen 2023. De gehele opbrengst komt ten goede van deze fantastische slotweek en slotdag op zaterdag 3 juni 2023. De online bingo en loterij is weer live te volgen via het YouTube kanaal van FC Rijnvogels en start om 20.00 uur.

Bingo
Een bingokaart kost €10,- euro per kaart (excl. administratiekosten) en er worden 6 rondes gespeeld met 3 prijzen per ronde. Na het betalen van de bingokaart, wordt de bingokaart naar u verstuurd per e-mail. De bingokaart kunt u dan 6 keer uitprinten of overschrijven, dit aangezien u alle rondes gebruik maakt van dezelfde bingokaart.

Loterij
Een lootje kost €1,- euro per stuk (excl. administratiekosten). De lootjes kunnen direct aangeschaft worden in de ticketshop met de bingokaart(en). De verkochte lootjes gaan op naam in de grote grabbelton en de trekking vindt live plaats tussen bingo-rondes door.

Klik hier om de bingokaart(en) en/of lootje(s) aan te schaffen!

Alle bingokaarten worden automatisch gecontroleerd door de software, waardoor de organisatie precies weet wie er heeft gewonnen. De prijzen voor de bingo en loterij worden beschikbaar gesteld door onze vele trouwe sponsoren en liegen er niet om. Van boodschappentassen tot vleeswaren en van drankflessen tot de vele cadeaubonnen.

We zien jullie graag online op vrijdag 24 maart 2023!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

02/03/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media