HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Oliebollenbingo 2023

Beste Rijnvogels,

Oliebollen, de bekende bingo-plankjes, een bomvolle kantine, grote en vele bingo-prijzen, lootjes voor de loterij en twee ervaren bingomasters. Dan hebben we het natuurlijk over de Oliebollenbingo. Een jaarlijks terugkerende traditie bij FC Rijnvogels. Hij staat dit jaar gepland op vrijdagmiddag 29 december 2023 van 15.00 uur tot 18.00 uur in de kantine op sportpark de Kooltuin.

Een bingoplank kost – zoals altijd – 5 euro per plank en je doet mee met de loterij voor 0,50 euro per lootje. Er is weer een karrenvracht aan prijzen aanwezig deze middag. De Evenementencommissie heeft voor de volgende prijzen gezorgd: bestuurbare auto’s, vuurwerkpakketten, diverse cadeaubonnen, Calsovo scheenbeschermers met grijpsokken, lasergamen, Philips partybox, Air-up waterfles en als klap op de vuurpijl een Playstation 5 met FIFA-24. Naast deze en nog vele andere bingo-prijzen worden er tijdens de loterij maarliefst 35 prijzen verloot.

Let op: het is voor jeugd tot 16 jaar en wees op tijd want het is altijd razend druk tijdens de Oliebollenbingo. Uiteraard zorgen wij voor voldoende gratis oliebollen voor alle deelnemers.

Tot vrijdag de 29e. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

21/12/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media