HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Info & nog enkele kaarten Foute Glamour Bingo beschikbaar!

Aanstaande vrijdag is het dan ein-de-lijk zover! De Foute Glamour Bingo staat op het programma en niets staat ons meer in de weg om er een geweldige avond van te maken! Het is geen grap, op vrijdag 1 april gaat het dak van de kantine eraf! Check hieronder nog even het laatste nieuws!

Nog wat kaarten beschikbaar 
Wil je er toch nog last minute bij zijn? Twijfel dan niet en stuur nu direct een mail naar jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl. Er zijn enkele kaarten retour gekomen en ook hiervoor geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Praktische informatie 
– De kantine gaat vrijdag om 19.15 uur open. Kom niet op het laatste moment want het wordt hartstikke druk, we starten om 20.00 uur
– Je hebt toegang tot de bingo met de in december gekochte toegangskaart. Deze moet je wel even registreren via jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl 
– Bij de uitgifte van de bingokaarten kun je ook direct muntjes voor de consumpties kopen. Ook is er daar gelegenheid om lootjes te kopen voor de loterij later op de avond. Natuurlijk kan dit ook nog in de loop van de avond, maar je wilt niet achter het net vissen met al die spetterende prijzen!
– Het is mogelijk om met een extra bingokaart te spelen. Deze zijn voor 10 euro te koop voorafgaand aan de bingo bij het uitgiftepunt.
– Jassen kunnen ook in het jeugdhonk worden opgehangen. Let op: deze gaat tijdens de bingo op slot en wordt pas aan het eind van de avond weer open gedaan. Voor de rokers is het dus zaak om de jas wel in de gang van de kantine op te hangen.

Lang gewacht maar toch gekomen, we kijken als organisatie erg uit naar deze fantastische avond. We liegen niet als we zeggen dat de slappe lach, rode wangen en de kans op mooie prijzen gegarandeerd zijn! Tot vrijdag!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

 

30/03/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media